search
Deze allesovertreffende 'House of the Dragon'-scène wil George R.R. Martin heel graag zien
Series / Nieuws

Deze allesovertreffende 'House of the Dragon'-scène wil George R.R. Martin heel graag zien

George R.R. Martin kijkt uit naar dit drakengevecht in 'House of the Dragon'.

De schrijver van de boeken waarop de series Game of Thrones en House of the Dragon zijn gebaseerd heeft tijdens een recent interview met Penguin Random House de vraag beantwoord naar welke scène uit het boek Fire & Blood hij het meest uitkijkt. Let op: in onderstaande staan een spoiler over de rest van het verhaal.

George R.R. Martin gaf allereerst aan dat hij de strijd tussen Aemond en Lucerys in seizoen 1 het mooist vond. Voor de komende seizoenen kijkt hij het meest uit naar de 'Battle over the Gods Eye'.

Battle over the Gods Eye
Deze Battle betreft net als eerder genoemde scène ook een luchtduel tussen twee draken. Martin kijkt het meest uit naar het drakengevecht tussen Vhagar (bereden door Aemond) en Caraxes (bereden door Daemon).

Meest indrukwekkende drakengevecht
Van alle drakengevechten die in Fire & Blood plaastvinden, is de 'Battle over the Gods Eye' de indrukwekkendste. Het boek beschrijft het gebrul van de draken zo luid dat ze tientallen kilometers verderop te horen waren en dat het drakenvuur zo helder was dat de mensen vreesden dat de lucht in brand stond.

Wij verwachten deze scène pas in het laatste seizoen te zien.

Kijk seizoen 1 op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen