search
Meer bekend over hoofdpersonen 'How I Met Your Dad'
Series / Nieuws

Meer bekend over hoofdpersonen 'How I Met Your Dad'

De spin-off van How I Met Your Mother komt eraan!

In maart is How I Met Your Mother voorbij, en dan is het tijd voor de spin-off: How I Met Your Dad. Veel details over de serie zijn nog niet bekend, maar nu in een verhaal van ScreenCrush, weten we iets meer over de personages.


Hoofdpersoon is Sally. Zij is slordig en onvoorspelbaar: "een vrouwelijke Peter Pan die nooit volwassen geworden is en geen idee heeft waar ze heengaat met haar leven." Ze denkt eraan om te scheiden van haar man Gavin, met wie ze pas een jaar getrouwd is. Ze heeft haar vrienden nodig voor advies en steun tijdens de onvermijdelijke scheiding. En die vriendengroep bestaat uit:

Juliet: Sally's beste vriendin. Ze feest graag, heeft veel energie, is sexy en flamboyant. Ze heeft een succesvol modeblog en is er blij mee dat Sally eindelijk de zaken met Gavin wil beëindigen.

Danny: Sally's oudere homoseksuele broer. Hij is een advocaat die net iets teveel zijn best doet, en met wie Sally weinig gemeenschappelijk heeft. Toch is hun band erg sterk. Sally's beslissing om bij hem in te trekken na haar scheiding van Gavin, belooft die band te testen.

Todd: Danny's echtgenoot, en een van Sally's beste vrienden van de universiteit. In tegenstelling tot Danny, verwelkomt Todd Sally in hun huis.

Frank: Het hoofd van IT van Juliets modeblog. Hij is een echte nerd met gevoelens voor Sally. Maar die komen (voorlopig) alleen van zijn kant.

Verteller: Sally van de toekomst, die haar verhaal aan haar kinderen vertelt.

Verder is er nog maar weinig bekend over de serie. We weten dat How I Met Your Mother bedenkers Carter Bays en Craig Thomas de hulp ingeroepen hebben van Up All Night bedenker Emily Spivey. Zo kunnen ze nauwkeuriger de stem van een vrouw laten horen in de spin-off.

Ook krijgt de serie een volledig eigen pilot. De personages worden dus niet geïntroduceerd in de laatste afleveringen van How I Met Your Mother. Wanneer de serie van start gaat is niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen