search
Marvel-serie 'Wonder Man' wil acteur wegkapen bij DC
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Wonder Man' wil acteur wegkapen bij DC

Marvel is in gesprekken met Yahya Abdul-Mateen II voor een hoofdrol in Wonder Man.

We wisten al langer dat Marvel werkt aan een Wonder Man-serie, maar nu lijkt het erop dat ze een acteur hebben gevonden voor de hoofdrol. Gesprekken zijn in ieder geval bezig.

Die gesprekken worden gevoerd met Yahya Abdul-Mateen II, vooral bekend van zijn acteerwerk in Watchmen en Aquaman. Het lijkt er dus op dat Marvel deze DC-acteur voor zichzelf probeert te claimen.

Yahya Abdul-Mateen II in Wonder Man
The Hollywood Reporter meldt dat de mogelijke casting van Yahya Abdul-Mateen II waarschijnlijk bevestigd dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-regisseur Destin Daniel Cretton en Brooklyn 99-schrijver Andrew Guest achter de schermen betrokken zijn bij dit project.

Guest gaat de serie schrijven terwijl Cretton als uitvoerend producent zal verschijnen en mogelijk enkele afleveringen regisseert.

Het is voor nu dus nog niet zeker of Yahya Abdul-Mateen II daadwerkelijk in Wonder Man te zien gaat zijn. Wonder Man is een van de oudste personages in de lange geschiedenis van Marvel. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 1964 in een vroege editie van Avengers.

Wonder Man is in ontwikkeling voor Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen