search
Maakt dit geliefde 'Stranger Things'-personage een comeback?
Series / Nieuws

Maakt dit geliefde 'Stranger Things'-personage een comeback?

Millie Bobby Brown reageert op een hoopvolle fan-theorie rondom het personage Eddie.

Seizoen 4 van Stranger Things was gevuld met zowel mooie als tragische momenten. Eén van de meest tragische gebeurtenissen in het seizoen was natuurlijk de dood van Eddie Munson. Millie Bobby Brown reageert nu op de theorie dat Eddie misschien wel een comeback kan gaan maken.

In de twee uur durende seizoensfinale zagen we de dood van het fan-favorite personage Eddie Munson. Sommige fans vragen zich nu af of Eddie misschien in het volgende seizoen zal terugkeren als één van Vecna's handlangers.

Een goede fan-theorie
In een recent interview werd aan Millie Bobby Brown gevraagd wat zij van deze theorie vond en haar antwoord zal je hoogstwaarschijnlijk niet verbazen: 'Ik bedoel, het is een goede fan-theorie…' Verder kan ze er nog niks over zeggen, dus om te zien of Eddie echt terugkomt moeten we nog even geduld hebben.

Wel adresseert Brown, die in de serie Eleven speelt, een aantal doden in de serie die indruk op haar maakten: 'Ik hield van Billy. Ik hield van Dacre Montgomery, die in seizoen 3 werd vermoord. Ik had een heel goede relatie met hem, dus voor mij was het heel moeilijk om dat los te laten. En hetzelfde had ik met Papa in dit seizoen.'

Stranger Things is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen