Netflix cancelt weer een grote serie na 2 seizoenen

Netflix cancelt geflopte serie na 2 seizoenen

Na twee seizoenen zit het erop voor deze op een tekenfilm gebaseerde serie.

Bas de Kramer, 2 november 2022 19:16

De showrunner Brian Young, van de serie Fate: The Winx Saga's heeft aangekondigd dat de serie inmiddels is geannuleerd door Netflix en er geen derde seizoen zal komen.
De serie ging begin 2021 in première en was gebaseerd op de Nickelodeon tekenfilmserie Winx Club. Niet iedereen was even content met de nieuwe serie. Fate: The Winx Saga's werd gemengd ontvangen door het publiek. Sommigen fans waren onder de indruk van de fantasie-elementen, de opbouw van de fantasiewereld en de extra diepte die de serie toevoegde aan het al bestaande verhaal uit de tekenfilmserie.

Plot van niks
Anderen bekritiseerden de serie echter omdat zijn van mening waren dat de serie een slecht plot heeft en niets zinvols aan de Winx-franchise had toegevoegd.

Brian Young op social media
De laatste aflevering uit seizoen twee is op 16 september beschikbaar gekomen en er zal dus niet nieuws meer komen. Brian Young heeft op social media zijn verdriet geuit over het besluit van Netflix om de show te annuleren, maar uitte tevens zijn dankbaarheid voor de 4 geweldige jaren op de set. Hij gaf aan trots te zijn op iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de serie en hoopte ze nog eens terug te zien.

Kijk de serie op Netflix.

Bron: Screenrant

Lees meer over: winx, tekenfilm, netflix, brian young

Populair nieuws