Deze nieuwe Marvel-serie wordt misschien wel de langste óóit

Nieuwe Marvel-serie gaat héél lang duren

Als we de geruchten mogen geloven, dan wordt 'Agatha: Coven of Chaos' de langste Marvel-serie ooit.

Robyn van Gorsel, 8 november 2022 11:47

Het filmen van de nieuwe Marvel-serie Agatha: Coven of Chaos begint volgende week. Volgens geruchten kan het wel eens de langste serie ooit worden.
Kathryn Hahn keert terug voor haar epische rol als Agatha. Naast haar schitteren ook Aubrey Plaza, Emma Caulfield, Joe Locke, Ali Ahn, and Maria Dizzia in de gloednieuwe serie.

Agatha: Coven of Chaos
Volgens bronnen dichtbij de schrijvers van Agatha: Coven of Chaos ligt er nu een script op tafel voor negen afleveringen. Deze afleveringen verbindt het verhaal met die van WandaVision en She-Hulk: Attorney at Law.

Wanneer dat gebeurt, is de serie de langstlopende serie onder de paraplu van Marvel. Een revord dat pas weer verbroken wordt wanneer de achttien nieuwe afleveringen van Daredevil: Born Again op Disney+ komen in 2024.

Daarnaast melden de bronnen ook dat Jac Schaeffer, een schrijver van de scripts van Agatha als WandaVision, minstens één aflevering regisseert. Hij wordt daarbij geholpen door Gandja Monteiro, een opkomende filmmaker met roots binnen de muziekwereld.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Agatha Coven of Chaos

Populair nieuws