‘The Last of Us’ is nu al de beste televisie volgens deze acteur

‘The Last of Us’ is nu al de beste televisie

Tijdens de voorbereiding van de serie is de acteur lyrisch geworden over het geschreven materiaal.

Glenn Walsh, 8 november 2022 11:11

Het belooft weer een enorm vlaggenschip van een serie te worden zoals menig kijker van HBO gewend is. Na series als The Sopranos, The Wire en Game of Thrones is nu het post-apocalyptische The Last of Us aanstaande en acteur Murray Bartlett is na het lezen van de scripts al om.
De serie is gebaseerd op het wereldberoemde en gelijknamige computerspel uit 2013. Het draait om voormalig autoriteitsfiguur Joel (Pedro Pascal) die wegens omstandigheden met de jonge Ellie (Bella Ramsey) op pad moet door een verscheurd landschap op zoek naar een mogelijke oplossing voor het wereldwijde probleem.

De gamers zullen ervan genieten
Acteur Murray Bartlett zal de rol spelen van Frank. In de serie is hij samen met Bill (Nick Offerman) verantwoordelijk voor een klein stadje die Joel en Ellie op hun reizen passeren. In een recent interview vertelt hij dat hij niet echt een gamer is maar hij zeker weet dat de fans van het computerspel ook van de serie enorm gaan genieten.

Hij heeft namelijk onderzoek gedaan naar het spel en bevond dat het ontzettend cinematisch was met heel goed onderbouwde personages. Het script sluit hier ook naadloos op aan. ”Het team is ook geweldig. Na het succes van Chernobyl gaan ze ongetwijfeld weer een top serie maken. De scripts zijn ook zo goed geschreven. Ik vond zelfs één aflevering echt de beste televisie die ooit geschreven is” aldus acteur Murray Bartlett.

Op 15 januari 2023 is The Last of Us te kijken op HBO Max.

Bron: Collider

Lees meer over: The Last of Us, Murray Bartlett, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Nick Offerman, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws