search
Terugkeer fanfavoriet personage in trailer 'Rick and Morty' seizoen 6
Series / Trailer

Terugkeer fanfavoriet personage in trailer 'Rick and Morty' seizoen 6

De trailer voor de laatste afleveringen van seizoen 6 belooft weer enkele gestoorde avonturen.

De laatste trailer van het zesde seizoen van Rick and Morty is zojuist uitgebracht door Adult Swim. Met de trailer worden de laatste afleveringen van het huidige seizoen ingeluid met de onthulling van een welkome terugkeer. Bekijk de trailer snel hieronder!

Gedurende zes seizoenen zijn er al talloze personages geïntroduceerd en weer vergeten, maar bij sommige iconische voorbeelden van hen is dat laatste wel erg moeilijk. Hoe kan je nu ooit Mr. Meeseeks vergeten?

In de laatste trailer wordt de terugkeer van één van deze personages getoond, namelijk Dr. Wong! Zij wordt ingesproken door Susan Sarandon.



Wie is Dr. Wong?
In de beelden is te zien hoe Rick naar het kantoor van de therapeute gaat om advies te vragen. Tijdens haar verschijnen in Pickle Ric gedurende seizoen 3 en in Star Mort: Rickturn of the Jerri was het echter Rick die haar tegenwerkte.

Een interessante verandering in hun verhouding lijkt dus plaats te vinden! Vanaf 20 november zullen de laatste afleveringen uitkomen bij Adult Swim. Bekijk de trailer hieronder.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen