search
Makers 'Rick and Morty' krikken tempo op, werken nu al aan seizoen 8
Series / Nieuws

Makers 'Rick and Morty' krikken tempo op, werken nu al aan seizoen 8

Ondanks dat het nieuwe seizoen volgende week uitkomt, zijn de makers al ver vooruit aan het werken.

Over ongeveer een week komt het zesde seizoen van Rick and Morty uit op Adult Swim, maar dat weerhoudt de makers van de serie er niet van om flink vooruit te werken. Een producer heeft onlangs onthuld dat er al werk wordt verzet voor niet alleen seizoen 7, maar ook al voor seizoen 8!

Voorafgaand aan de première van Rick and Morty seizoen 6 hebben fans nu een update gekregen over de voortgang van seizoen 7, maar in een recent interview met Inverse onthulden showrunner Scott Marder en producent James Siciliano dat het werk aan seizoen 8 al is begonnen.

Toen werd aangekondigd dat Rick and Morty werd opgepakt voor zeventig extra afleveringen rondom de release van het vierde seizoen van de serie, kwam de vraag of de hoge werkdruk niet zou leiden tot een langere wachttijd tussen nieuwe seizoenen. Mede hierdoor was er voor het team werk aan de winkel, en hebben ze nu een strak werkschema.

Wat weten we al van seizoen 7 en 8?
Terwijl seizoen 8 nu besproken wordt in de writer's room, is seizoen 7 al verhuisd naar het volgende stadium van productie. Vanaf nu hopen de makers het schema aan te kunnen houden om één nieuw seizoen per jaar te kunnen aanbieden.

Op 4 september zal eerst het zesde seizoen starten op Adult Swim. Over de rest van de seizoenen is qua releasedata nog niks bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen