Deze maand nieuw op Netflix

Deze maand nieuw op Netflix

Mei is een maand vol Netflix Originals zoals 'Grace and Frankie', 'Between'

Michelle Iwema, 13 mei 2015 13:13

Mei belooft een topmaand te worden op Netflix. Niet alleen wordt het aanbod uitgebreid met onder meer nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries en De Avonturen van de Gelaarsde Kat, maar er worden ook weer diverse Netflix Originals toegevoegd.
Recent verscheen al de gloednieuwe komedieserie Grace and Frankie met in de hoofdrollen Lily Tomlin en Jane Fonda. Zij komen erachter dat hun echtgenoten op elkaar vallen, waardoor ze op oudere leeftijd ineens onverwacht single zijn en hun leven opnieuw op moeten bouwen.

Op 21 mei zal de nieuwe bloedstollende serie Between exclusief op Netflix te zien zijn. Hierin wordt een stad geteisterd door een mysterieuze ziekte en daarom besluit de overheid om de stad hermetisch af te sluiten. Voor de mensen die niet op tijd uit de stad zijn vertrokken, is er slecht nieuws: zij zullen moeten zien te overleven. Onder meer Jennette McCurdy van de serie iCarly speelt een van de hoofdrollen.

Een dag later volgen er er nog twee Netflix Originals. De nieuwe show van Jen Kirkman I’m Gonna Die Alone (And I Feel Fine) belooft een humoristische serie te worden over onder meer seks en relatieproblemen. Op 22 mei zal de docuserie The Other One: The Long, Strange Trip of Bob Weir exclusief op Netflix te zien zijn. Hierin zullen onder andere exclusieve behind-the-scene-beelden van de Amerikaanse rockgroep The Grateful Dead getoond worden.

Tot slot worden er op 30 mei nieuwe afleveringen van Mako Mermaids toegevoegd. Deze gaat over drie zeemeerminnen genaamd Sirena, Nixie en Lyla, die Mako Island moeten beschermen.

Naar welke series kijken jullie hiervan het meeste uit?

Bron: Netflix

Lees meer over: Netflix, nieuw op Netflix, aanbod Netflix Nederland, Netflix, Between, Netflix Originals, Grace and Frankie, Mako Mermaids, Gelaarsde Kat, Jennette McCurdy, The Long Strange Trip of Bob Wir, I m gonna die alone, and I feel fine, docuserie, The other one

Populair nieuws