search

Ons nieuws van woensdag 13 mei 2015

Kijk de allereerste trailer van 'Between'
Series / Trailer

Kijk de allereerste trailer van 'Between'

Nieuwe Netflix- serie zal vanaf 21 mei wekelijks te zien zijn.

Michelle Iwema


Een paar weken terug werden de eerste beelden al vrijgegeven van de serie Between, maar nu is ook de eerste trailer uit, die je hierboven kunt bekijken. Hierin krijgen we alvast een idee van wat we mogen verwachten van deze (duidelijk) spannende Netflix- serie.

Uitgangspunt is dus dat alle mensen boven de 21 zijn overleden aan een mysterieuze ziekte, waardoor de populatie in het plaatsje Pretty Lake in een klap afneemt. De overheid sluit de hele omgeving hermetisch af omdat de ziekte besmettelijk zou zijn en laat de jongeren aan hun lot over. De kinderen moeten zichzelf daarna zien te redden.

Jennette McCurdy is de bekendste actrice die meespeelt in de serie. Zij werd beroemd dankzij haar rollen in iCarly en Sam & Cat en speelde gastrollen in televisieseries als Malcolm in the Middle, Zoey 101 en . Ook Jim Watson speelt een rol in de serie, die eerder te zien was als de jonge Abraham Setrakian uit The Strain.

Het eerste seizoen van Between bestaat uit zes afleveringen van een uur, waarvan de eerste aflevering vanaf 21 mei op Netflix gelanceerd wordt. Wekelijks wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsissen nieuwe seizoenen 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.
Series / Nieuws

Synopsissen nieuwe seizoenen 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.

Er zijn veel nieuwe dodelijke bedreigingen op de wereld.

ABC en Marvel hebben synopsissen vrijgegeven voor Agent Carter en Agents of S.H.I.E.L.D.. De eerste daarvan gaat nu zijn tweede seizoen in, en de tweede serie gaat zijn derde seizoen in. Zoals verwacht, zal Agent Carter uitgezonden worden als S.H.I.E.L.D. tijdelijk met pauze is.

Marvel's Agent Carter
Keert terug voor een tweede seizoen van avontuur en intrige, met Hayley Atwell in de titelrol als niet te stoppen geheim agent van de SSR (Strategic Scientific Reserve). Toegewijd aan het gevecht tegen nieuwe atomische bedreigingen in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog, moet Peggy nu van New York City naar Los Angeles reizen voor haar gevaarlijkste opdracht tot nu toe. Maar zelfs als ze nieuwe vrienden en een nieuw thuis "“ en misschien zelfs een nieuwe liefde "“ ontdekt, merkt ze ook dat de felle lichten van het naoorlogse Hollywood een gruwelijkere bedreiging vormen voor iedereen die ze gezworen heeft te beschermen.

Agents of S.H.I.E.L.D.
Directeur Phil Coulson (Clark Gregg) gaat op een dodelijke nieuwe geheime missie om de wereld te beschermen die ontstaan in de nasleep van SHIELDs strijd met Hydra en de losgeslagen Inhumans.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Idol' stopt na 15 seizoenen
Series / Nieuws

'American Idol' stopt na 15 seizoenen

De moeder van alle muzikale talentenprogramma's komt tot een eind.

Michelle Iwema

Het vijftiende seizoen van het talentenprogramma American Idol zal in januari worden uitgezonden, maakte Fox bekend. Hiermee komt de langlopende serie na dertien jaar op de Amerikaanse buis tot een eind. Echt verrassend was de keuze niet om de stekker eruit te trekken, want de kijkcijfers liepen de laatste jaren behoorlijk terug.

Maar toen de serie net begon was het een gigantisch succes. De originele jury bestond uit Simon Cowell, Paula Abdul en Randy Jackson. Deze veranderde over de loop van de jaren, maar de presentatie bleef altijd in handen van Ryan Seacrest. Momenteel zitten achter de jurytafel Jennifer Lopez, Keith Urban en Harry Connick Jr.

Het programma zorgde voor de lancering van een aantal succesvolle carrières, zoals die van winnaars Kelly Clarkson, Carrie Underwood en Adam Lambert die tweede werd in het jaar dat hij meedeed. Ook Jennifer Hudson kreeg bekendheid door haar deelname al haalde zij in het programma de finale niet. Met het verdwijnen van de originele juryleden, daalden de kijkcijfers behoorlijk. Grote namen als Mariah Carey als jurylid wisten te zorgen voor een tijdelijke opleving, maar het mocht op de lange termijn niet baten. Ook leverde het programma in geen jaren een echte ster op.

Simon Cowell gaf via People een reactie op het stoppen van de serie die hem een grote ster maakte in Amerika. "Fox heeft een risico genomen met een compleet nieuwe show en ik wil ze bedanken voor de kans. We hebben een fantastische tijd gehad."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze maand nieuw op Netflix
Series / Nieuws

Deze maand nieuw op Netflix

Mei is een maand vol Netflix Originals zoals 'Grace and Frankie', 'Between'

Michelle Iwema

Mei belooft een topmaand te worden op Netflix. Niet alleen wordt het aanbod uitgebreid met onder meer nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries en De Avonturen van de Gelaarsde Kat, maar er worden ook weer diverse Netflix Originals toegevoegd.

Recent verscheen al de gloednieuwe komedieserie Grace and Frankie met in de hoofdrollen Lily Tomlin en Jane Fonda. Zij komen erachter dat hun echtgenoten op elkaar vallen, waardoor ze op oudere leeftijd ineens onverwacht single zijn en hun leven opnieuw op moeten bouwen.

Op 21 mei zal de nieuwe bloedstollende serie Between exclusief op Netflix te zien zijn. Hierin wordt een stad geteisterd door een mysterieuze ziekte en daarom besluit de overheid om de stad hermetisch af te sluiten. Voor de mensen die niet op tijd uit de stad zijn vertrokken, is er slecht nieuws: zij zullen moeten zien te overleven. Onder meer Jennette McCurdy van de serie iCarly speelt een van de hoofdrollen.

Een dag later volgen er er nog twee Netflix Originals. De nieuwe show van Jen Kirkman I'm Gonna Die Alone (And I Feel Fine) belooft een humoristische serie te worden over onder meer seks en relatieproblemen. Op 22 mei zal de docuserie The Other One: The Long, Strange Trip of Bob Weir exclusief op Netflix te zien zijn. Hierin zullen onder andere exclusieve behind-the-scene-beelden van de Amerikaanse rockgroep The Grateful Dead getoond worden.

Tot slot worden er op 30 mei nieuwe afleveringen van Mako Mermaids toegevoegd. Deze gaat over drie zeemeerminnen genaamd Sirena, Nixie en Lyla, die Mako Island moeten beschermen.

Naar welke series kijken jullie hiervan het meeste uit?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doodgeslagen feestje in pakkende teaser 'Scream'
Series / Trailer

Doodgeslagen feestje in pakkende teaser 'Scream'

Duidelijk niet een feestje dat je gemist hebt.



MTV heeft een eerste teaser vrijgegeven voor Scream, de tv-serie die uiteraard zwaar leunt op de succesvolle Scream-filmfranchise. Voor wie een beetje bekend is met MTV zal opvallen dat de slachtoffers bekende gezichten zijn van de tv-zender.

In de horrorserie duikt er op YouTube een video op. Deze leidt tot problemen onder de tieners in het stadje Lakewood. Een moordenaar grijpt de situatie aan om oude tijden te doen herleven. Net als in de films durven de tieners elkaar niet te vertrouwen.

Scream-bedenker Wes Craven zal actief zijn als uitvoerend producent en de eerste aflevering moet op 30 juni op MTV verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doek valt na 15 jaar voor 'CSI'
Series / Nieuws

Doek valt na 15 jaar voor 'CSI'

Serie krijgt nog een finale om de verhaallijnen op mooie manier af te sluiten.

Michelle Iwema
CSI: Crime Scene Investigation is al jaren een enorm kijkcijferkanon, waarvan verschillende spin- offs werden gemaakt die het ook goed deden. Maar na 15 jaar lijkt het einde in zicht voor de serie, zo meldt Deadline. De zender CBS zou de serie nog een seizoen geven om de verhaallijnen op mooie wijze af te sluiten voor de fans. Het laatst uitgezonden seizoen eindigde dan ook met een enorme cliffhanger rond het personage dat Elisabeth Shue speelt.

Andere bronnen beweren dat de serie een finale krijgt van twee uur om de boel af te sluiten. De afronding voor de fans is meer dan de spin- offs CSI: Miami en CSI: NY met Gary Sinise kregen van de zender. Deze werden na tegenvallende kijkcijfers spontaan stopgezet. Ook de langlopende serie Law & Order op NBC kreeg geen afronding van de lopende verhaallijnen.

De zender verlengt wel de spin-off CSI: Cyber met een tweede seizoen. Hierin speelt Patricia Arquette speciaal agent Avery Ryan, die eraan werkt om misdaden voor de speciale 'Cyber' afdeling van de FBI op te lossen.

CSI: Crime Scene Investigation is in Nederland op RTL8 en RTL4 te volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Fear the Walking Dead' zijn begonnen!
Series / Nieuws

Opnames 'Fear the Walking Dead' zijn begonnen!

De spinoff van The Walking Dead zal later dit jaar zijn premiere beleven.

AMC heeft aangekondigd dat de opnames van The Walking Dead-spinoff Fear the Walking Dead in Vancouver van start zijn gegaan. Er zal later dit jaar ook gefilmd worden in Los Angeles.

Fear the Walking Dead is net als The Walking Dead een productie van Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert en showrunner David Erickson. Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit zes afleveringen en wordt aan het einde van de zomer uitgezonden door AMC. Producent Adam Davidson, die de pilot regisseerde, zal dit ook doen voor de tweede en derde aflevering.

Fear the Walking Dead speelt zich af in Los Angeles en richt zich op een nieuwe groep personages en verhaallijnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Kim Dickens (Gone Girl, Sons of Anarchy) als Madison, Cliff Curtis (Missing, Gang Related) als Travis, Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) als Nick em Alycia Debnam-Carey (Into the Storm) als Alicia. Daarnaast zien we in het eerste seizoen ook actrices Elizabeth Rodriguez (Orange is the New Black) als Liza en Mercedes Mason (Quarantine 2: Terminal) als Ofelia.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.