search
Acteur Matthew Perry kreeg om deze reden de laatste regel tekst in 'Friends'
Series / Nieuws

Acteur Matthew Perry kreeg om deze reden de laatste regel tekst in 'Friends'

De aller laatste zin die in 'Friends' werd uitgesproken kwam uit de mond van Chandler, dankzij acteur Matthew Perry die daar zelf om vroeg.

Het karakter Chandler uit Friends, gespeeld door Matthew Perry, kreeg de eer om de aller laatste zin uit te spreken in de seriefinale. Nu blijkt dat dat op verzoek was van de acteur zelf.

De allerlaatste aflevering van de sitcom Friends, die van 1994 tot 2004 op NBC draaide, sloot het karakter Chandler Bing af met een sarcastische opmerking.

Matthew Perry
Het had weinig gescheeld, of een ander karakter had de eer gekregen om die laatste woorden uit te spreken. Maar daar stak acteur Matthew Perry een stokje voor.

Die ontboezeming doet de acteur in zijn memoires Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing. "Vlak voor die laatste aflevering vroeg ik showrunner Marta Kauffman of ik alsjeblieft de laatste regel mocht hebben."

Laatste woorden
Die eer kreeg hij. Wanneer de groep vrienden het appartement uitloopt, vraagt Rachel (Jennifer Aniston) of ze nog een keer met zijn allen koffie zullen drinken. Het karakter van Matthew Perry antwoordt met de laatste woorden van de serie: "Waar?".

Alle tien de seizoenen van Friends stream je nu op HBO Max. De laatste scene van de serie bekijk je hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen