Michelle Yeoh trekt ten strijde in trailer 'The Witcher: Blood Origin'

Prequel serie 'Blood Origin' speelt 1200 jaren voor 'The Witcher'

Daan Kusen, 10-11-2022 19:46

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Met de aandacht voor The Witcher-franchise op een hoogtepunt lijkt het eigenlijk niet meer dan logisch dat er een trailer voor de spin-off Blood Origin komt.
Twaalfhonderd jaar geleden...
De show zal in handen zijn van de showrunner van de originele Witcher-serie, Lauren Schmidt Hissrich, en Declan de Barra. De Barra heeft al meerdere dingen voor de show geschreven, waaronder twee afleveringen en vier liedjes.

De miniserie zal zo'n 1200 jaar vóór de gebeurtenissen in de eerste twee seizoenen van The Witcher plaats vinden. Verschillende verhaallijnen zullen gevolgd worden.

Vier afleveringen
Hoewel er eerder sprake was van zes afleveringen, blijkt nu dat Blood Origin vier afleveringen zal zijn. De duur van de afleveringen is nog onbekend. Wel is bekend dat de show heel veel verschillende verhaallijnen zal volgen.

Van het creëren van de eerste Witcher tot de ondergang van de Elven en de "Conjuntion of the Spheres", de gebeurtenis waardoor magie, maar ook demonen, in het Continent zijn gekomen.

Negenhonderd jaar extra
De serie zorgt ervoor dat er negenhonderd jaar extra op de Witcher-tijdlijn zijn gekomen, waarin je allerlei verhalen kunt vertellen. Dit zou kunnen leiden tot nog meer spin-offs van de hitserie, of een tweede seizoen van Blood Origin mocht de serie het goed doen.

Naast Michelle Yeoh (Everything, Everywhere All at Once) zullen ook namen als Sophia Brown, Nathaniel Curtis, Dylan Moran en Lizzie Annis te zien zijn.

The Witcher: Blood Origin verschijnt op 20 december op Netflix.
Bron: Youtube

Lees meer over: the witcher, michelle yeoh, blood origin, sophia brown, laurence o fuarain, lenny henry, nathaniel curtis, mirren mack, lizzie annis, jacob collins levy, lauren schmidt hissrich, declan de barra

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in