search
'Harry Potter' krijgt mogelijk een nieuwe serie voor HBO Max
Series / Nieuws

'Harry Potter' krijgt mogelijk een nieuwe serie voor HBO Max

De 'Harry Potter'-franchise wordt mogelijk uitgebreid met een gloednieuwe serie voor HBO Max.

Iedereen kent Harry Potter wel. Er zijn de originele films en met de Fantastic Beasts-films is de franchise alleen maar uitgebreid.

De Fantastic Beasts-films hebben alleen niet zoveel succes als de originele Harry Potter-films. Mede door controverse achter de schermen over schrijver J.K. Rowling.

Sarah Aubrey, hoofd van originele inhoud bij HBO Max, vertelde in een interview met Variety dat ze druk bezig zijn met nieuwe content voor de franchise.

"We zijn erg bezig met het creëren van nieuwe inhoud voor die fans en bedenken wat we nu moeten doen".

Een Harry Potter-serie
Op dit moment wordt er een Harry Potter-serie overwogen voor HBO Max. Er zijn heel veel verhalen die verteld kunnen worden.

De serie zou op de Marauders kunnen focussen, maar ook op geliefde personages zoals Hagrid.

Misschien toch nog een film?
De president van Warner Bros. Discovery David Zaslav zei dat hij heel graag nog een Harry Potter-film wil maken. Dit is wat hij zei:

"We gaan ons richten op franchises. We hebben al 13 jaar geen Superman-film gehad. We hebben al 15 jaar geen Harry Potter meer gedaan.

De DC-films en de Harry Potter-films zorgden voor veel winst voor Warner Bros. … in de afgelopen 25 jaar. Maar alleen als we iets kunnen doen met J.K. over Harry Potter in de toekomst"
.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen