search
Primeur voor Chris Rock als eerste comedian die live optreedt op Netflix
Series / Nieuws

Primeur voor Chris Rock als eerste comedian die live optreedt op Netflix

Na uitgesteld kijken en video-on-demand richt Netflix zich nu op live shows.

Het is aan Chris Rock de eer om de technologische ontwikkeling bij Netflix een stap verder te brengen. Hij zal de eerste persoon ooit worden die voor de streamingdienst live zal optreden. Dit zal plaatsvinden tijdens een wereldwijd streamingevenement in 2023.

Eerder was al bekend dat Netflix bezig was met het experimenteren van het live streamen. De streamingdienst is bezig het aanbod nog groter en diverser te maken. Zo zijn ze ook bezig met het vaker implementeren van interactieve series. Hier was Black Mirror: Bandersnatch een goed voorbeeld van.

De klap van Will Smith tijdens de Oscars
Er zou van Chris Rock sowieso een special komen op Netflix na het bekende incident tijdens de Oscars van dit jaar. De comedian is momenteel bezig met zijn Ego Death tour en tijdens een van zijn shows in London vertelde hij dat hij meer over zijn ervaring tijdens de Oscars zou delen op Netflix.

De grote baas van de afdeling Stand-up en Comedy Formats bij Netflix Robbie Praw vertelt over het nieuws: "Chris Rock is een van de meest iconische en belangrijkste humoristische stemmen van onze generatie. We zijn erg verheugd dat iedereen over de hele wereld Chris Rock live zullen kunnen zien en onderdeel kunnen worden van Netflix geschiedenis. Het zal een onvergetelijk moment worden en we zijn vereerd dat Chris de toorts zal dragen.".

Komend jaar zal de liveshow te zien zijn op Netflix. Tot die tijd kan je nog even 'ouderwets' uitgesteld naar zijn special Tamborine kijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen