search
Netflix wordt overwonnen door deze serie
Series / Nieuws

Netflix wordt overwonnen door deze serie

The Crown overwint uiteraard alles op Netflix op dit moment, met een heel nieuw seizoen.

Elke zondag zetten we de drie best bekeken series van de week voor je op een rij. Deze zondag wordt uiteraard gedomineerd door het vijfde seizoen van The Crown!

Dat nieuwe seizoen domineert compleet, wat we ook wel hadden zien aankomen aangezien de hype vrij groot was. Dit seizoen is de cast weer gewisseld en volgen we de jaren 1990, waarin de koningin in behoorlijk roerig water terecht komt. De nummer twee van deze week is de serie Manifest, waarvan het eerste deel van het vierde (en laatste) seizoen net gelanceerd is. En dan is er hekkensluiter Love Is Blind.

De top drie
Hieronder de top drie!

1. The Crown: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

2. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

3. Love is Blind: Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen