search
Prime Video maakt er een lekker weekje van
Series / Streaming-diensten

Prime Video maakt er een lekker weekje van

Deze series zie je nu nieuw op Prime Video, waaronder een wel heel Kuifje-achtige.

Het was een lekker weekje op Prime Video, met een wel heel erg Kuifje-achtige titel: Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte!
True Story Espana (seizoen 1): Antonio Orozco, Pepe Reina, Martita de Graná, Lola Indigo, Julio Iglesias Jr. en Paula Echevarrí­a komen naar de True Story Spain-bar om met Ana Morgade en Arturo Valls hun meest ongelooflijke, maar waargebeurde anekdotes te delen, nagespeeld in een fictieve komedie door een verrassende groep acteurs.

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte (seizoen 1): In de meest avontuurlijke serie van het jaar reist Ruud Gullit naar de schatten en mysteries van de oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet van zijn levenslange fascinatie voor de oude cultuur. Voor het eerst in zijn leven zet hij voet in het land waar hij al zo lang van heeft gedroomd. Opzoek naar antwoorden doorkruist hij het hele land en ontmoet hij vrienden en wetenschappers.

Mammals (seizoen 1): In dit duistere komedie-drama van bekroond schrijver Jez Butterworth komen openbaringen en geheimen aan het licht als de complexiteiten van het moderne huwelijk en trouw onthuld worden. Wat gebeurt er als we 'de ware' hebben gevonden in een wereld van acht miljard? Kunnen we ons aan beloftes houden die we nastreven of zijn we gewoon een stelletje zoogdieren?

A Grito Herido (seizoen 1): Vijf goede jeugdvriendinnen proberen de problemen achter zich te laten waardoor ze zeven jaar geen contact hebben gehad, en een oude muzikale droom op te pikken terwijl ze samen op zoek zijn naar liefde, hun roeping en een heel ongrijpbaar geluk.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Peripheral (S01E05)
May I Help You (S01E05)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen