search

Ons nieuws van zondag 13 november 2022

Recensie Videoland-serie 'Judas' seizoen 2
Recensie

Recensie Videoland-serie 'Judas' seizoen 2

Willem Holleeder zit achter slot en grendel, maar dat maakt het leven van zijn zus Astrid nog niet makkelijker.

Regie: Remy van Heugten | Cast: Rifka Lodeizen (Astrid), Gijs Naber (Willem Holleeder), Marit van Bohemen (Sonja), Carry Tefsen (Stien), Melody Klaver (Victoria), Mark Rietman (Peter R. de Vries), e.a. | Aantal afleveringen: 5 | Speelduur: 40-44 minuten | Jaar: 2022

In het tweede seizoen van Judas blijkt alle strijd die de zussen Astrid en Sonja hebben geleverd de moeite waard: topcrimineel Willem Holleeder krijgt levenslang. Astrid zelf echter ook, omdat ze nooit meer herkenbaar in het openbaar zal kunnen verschijnen. Want hoewel haar broer voorgoed vastzit, weet ze dat hij ook vanuit de gevangenis in staat is een einde aan haar leven te maken.

In ruil voor haar verklaringen zou ze door de politie moeten worden beschermd, maar dit gebeurt onvoldoende. Omdat ze vreest voor haar leven en dat van haar familie besluit ze zelf extra maatregelen te nemen. Ze beseft zich dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn, maar weet ook dat als ze geen actie onderneemt haar broer nooit zal stoppen en een gevaar zal blijven voor de samenleving.

Na het bejubelde eerste seizoen weet het langverwachte tweede seizoen van Judas de hooggespannen verwachtingen waar te maken. Deze voortzetting ligt in lijn met het eerste seizoen en komt volledig overeen met het door Astrid Holleeder geschreven boek Dagboek van een Getuige. Niets zo irritant als een verfilming die niet gelijk is aan het boek waarop deze gebaseerd is, maar daarvan is in dit geval totaal geen sprake.

Het helpt ook dat de hoofdrollen nog steeds worden vertolkt door dezelfde acteurs als in het eerste seizoen. Rifka Lodeizen, Gijs Naber en Marit van Bohemen nemen de rollen van Astrid, Willem en Sonja Holleeder weer op zich en doen dat uitstekend. Met name Lodeizen weet de rol van Astrid op fantastische wijze neer te zetten.

Complimenten ook voor de grime. Het is altijd lastig wanneer personages bekenden zijn die zo waarheidsgetrouw mogelijk moeten overkomen. Gijs Naber is haast onherkenbaar en komt, hoewel de make-up er zowel letterlijk als figuurlijk iets te dik op ligt, op deze manier zo dicht mogelijk in de buurt van Willem Holleeder. Ook Mark Rietman heeft een ware transformatie ondergaan. Dankzij wat herkenbare karaktertrekjes weet hij de rol van Peter R. de Vries op meesterlijke wijze te vervullen. Een zware taak na het overlijden van de bekende misdaadverslaggever, waar Rietman het nodige respect voor verdient.

Is de serie dan volledig perfect te noemen? Dat niet. De grime is hier en daar wat aan de neppe kant, er zit weinig afwisseling in de setting en er zou hier en daar zou wat meer spanning in mogen. Maar het blijft de verfilming van een waargebeurd, bekend verhaal en de makers slagen er fantastisch in dit op een geloofwaardige, neutrale en waarheidsgetrouwe manier uit te voeren. Ook dit deel van Judas moet je gezien hebben.

★★★★★

Judas is te zien bij Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo kan Liam Hemsworth er uit zien in 'The Witcher'
Series / Nieuws

Zo kan Liam Hemsworth er uit zien in 'The Witcher'

Deze digitale artiest op instagram maakt poster voor 'The Witcher' seizoen 4 met Liam Hemsworth

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu Henry Cavill definitief de rol van Geralt van Rivia in The Witcher naast zich heeft neergelegd is de grote vraag hoe zijn opvolger het zal doen, en ook hoe hij er dan uit komt te zien.

Sinds het bekendmaken van Liam Hemsworth als Geralt is men er heel blij mee, of heel boos over. Daar is dan ook al veel over gezegd en geschreven. Daarom nu iets totaal anders.

Digitale artiest
Een digitale tekenaar genaamd 83pixelstudios, heeft te midden van al het casting nieuws, een onofficiële poster voor The Witcher seizoen vier gemaakt, met daarop Liam Hemsworth als Geralt.

De poster is gebaseerd op een bestaande poster waar Henry Cavill nog te zien is als het hoofdpersonage.

Hoewel veel fans nog steeds teleurgesteld zijn door het vertrek van Cavill, laat deze fan-poster alvast een klein beetje zien hoe Hemsworth er uit zou kunnen zien.

Bekijk op instagram


Voordat het de beurt is aan Liam Hemsworth hebben we eerst nog seizoen drie, waarin Henry Cavill nog één keer te zien is als The Witcher op The WitcherInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt dit geliefde personage terug in 'Stranger Things' seizoen 5?
Series / Nieuws

Komt dit geliefde personage terug in 'Stranger Things' seizoen 5?

Bevat de titel van aflevering 1 een hint naar zijn terugkeer?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things heeft er een handje van om personages te introduceren die door alle kijkers meteen omarmd worden, en die dan in de finale sterven. Maar wat nou als er één van deze personage terug kan komen?

Eddie Munson
In de serie gaan nogal wat personages dood. Zo hebben we met tranen in onze ogen afscheid moeten nemen van Bob Newby (Sean Astin) in seizoen twee, en waren we er twee seconden van overtuigd dat Hopper's (David Harbour) laatste uur geslagen had in de finale van seizoen drie. Tot de post-credit scène, dan.

In seizoen vier maakten we kennis met Eddie Munson, een buitenbeentje met een liefde voor Dungeons & Dragons en metal muziek. Eddie werd als snel een fan-favoriet. Zeker met zijn heldhaftige einde en zijn vertolking van Metallica's Master of Puppets. Zijn brute dood was een groot verlies.

Verborgen hint?
Pas geleden kregen we de titel van de eerste aflevering van seizoen vijf te zien. Die aflevering zal 'Chapter One: The Crawl' gaan heten. Laat dat nu toevallig ook de eerste zin van een couplet van Master of Puppets zijn!

"Come crawling faster, obey your master," luidt die zin, die in het couplet vlak voor het refrein zit. Zou dit op de terugkeer van Eddie kunnen slaan? En hoe dan?

Niet per sé goed nieuws
Als Eddie terugkeert, betekent dat niet meteen iets goeds, gezien Vecna zijn eerdere slachtoffers kan sturen, en zelfs de vorm van zijn eerdere slachtoffers kan aannemen, lijkt die lyric uit Master of Puppets toch een stuk onheilspellender!

The Crawl kan ook andere dingen betekenen. Bijvoorbeeld Max' gevecht om uit haar coma te komen. Of Vecna die uit de Upside Down tevoorschijn komt. Wat het ook betekent, we zullen het in het vijfde en laatste seizoen gaan zien.

Stranger Things is te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'New Amsterdam' krijgt release datum
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'New Amsterdam' krijgt release datum

'New Amsterdam' krijgt grote finale die twee uur lang duurt

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het veelgeprezen New Amsterdam keert terug! Nu grote broadcasting netwerken hun mid-seizoensroosters vrijgeven, is ook de ziekenhuisserie van de partij met seizoen vijf; het laatste seizen.

De ziekenhuisserie draait om Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) die het oudste ziekenhuis van New York draaiend probeert te houden in een wereld waar gezondheidszorg niet altijd vanzelfsprekend is en politiek en onverwachte gebeurtenissen elkaar in hoog tempo afwisselen.

Pandemie
Het vierde seizoen draaide grotendeels om (de nasleep van) de pandemie. De serie is ook erkend door de WHO, de World Health Organisation, door het inspelen op volksgezondheidskwesties en benaderingen die niet vaak in ziekenhuis- of medische shows voor komen."

Dertien afleveringen
Seizoen vijf zal met dertien afleveringen het kortste seizoen worden. Bij ons wordt de serie op Videoland uitgezonden. Naast Eggold zullen ook Freema Agyeman (Sense8, Doctor Who, Janet Montgomery, Jocko Sims en Tyler Labine.

Grote finale
Het vijfde seizoen zal vanaf 3 januari op NBC te zien zijn. De finale van de serie komt uit op 17 januari en zal twee uur duren.

Wanneer het laatste seizoen in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende Marvel-serie 'Secret Invasion' wordt duister en anders dan het MCU dat we kennen
Series / Nieuws

Volgende Marvel-serie 'Secret Invasion' wordt duister en anders dan het MCU dat we kennen

Martin Freeman verklapt alvast het donkere sfeertje van aankomende serie 'Secret Invasion'.

Tijdens zijn promotierondes voor Black Panther: Wakanda Forever heeft acteur Martin Freeman zijn volgende MCU optreden als CIA-agent Everett Ross in de komende Disney+ serie Secret Invasion geteased.

In gesprek met Digital Spy beschrijft Freeman de toon van de show als iets "behoorlijk duisters" en zegt: "Het was een beetje duister, eigenlijk. Een beetje duister. Nogal labyrintisch in termen van storytelling, en de hoeveelheid personages die elkaar kruisen."

Wat staat ons te wachten?
De serie is gebaseerd op de crossover comic-serie waarin een factie van gedaanteverwisselende Skrulls de aarde al jaren infiltreert.

Over hoe de serie verschilt van zijn meer traditionele werk in "Wakanda Forever", zegt hij dat het heel anders is dan andere dingen die hij heeft gezien en gelezen.

Hij geeft toe nog niet alles te hebben gelezen, maar van wat hij wel al weet zegt hij zeker een andere sfeer te krijgen. Ook vooral doordat het een tv-serie is zegt hij dat het verhaal de mogelijkheid heeft om zich dieper en langer te ontwikkelen. Dat is het mooie van tv.

Freeman is nu te zien in Black Panther: Wakanda Forever terwijl Secret Invasion begin volgend jaar op Disney+ te streamen zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames voor DE nieuwe scifi-serie van 2023 van Netflix bijna afgerond!
Series / Nieuws

Opnames voor DE nieuwe scifi-serie van 2023 van Netflix bijna afgerond!

In de loop van 2023 komt deze nieuwe scifi-serie dan eindelijk op Netflix.

Sinds september 2020 zijn David Benioff en D.B. Weiss, zeer bekend van Game of Thrones bezig met het ontwikkelen van een nieuwe scifi-serie: The Three Body Problem over het eerste contact van de mens met buitenaardse wezens.

De productie van deze nieuwe hitserie begon uiteindelijk op 8 november 2021 en wordt opgenomen in zowel het Verenigd Koninkrijk en China. De opnames zijn momenteel bijna afgerond.

In een officieel persbericht gaven Benioff en Weiss hun commentaar op het bewerken van deze Chinese boekenreeks: "De trilogie van Liu Cixin is de meest ambitieuze sciencefictionserie die we hebben gelezen, en neemt lezers mee op een reis van de jaren zestig tot het einde der tijden, van het leven op aarde tot de verre randen van het universum. We kijken ernaar uit om de komende jaren van ons leven dit verhaal in een tv-serie tot leven te brengen."

Als uitvoerende producenten zijn ook Star Wars en Knives Out-regisseur Rian Johnson en acteurs Brad Pitt en Rosamund Pike verbonden aan het scifi-project.

De opnames zullen dit jaar worden afgerond en de serie zal volgend jaar verschijnen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe de geweldige bombastische openingstune van 'Game of Thrones' ook in 'House of the Dragon' terecht kwam
Series / Nieuws

Hoe de geweldige bombastische openingstune van 'Game of Thrones' ook in 'House of the Dragon' terecht kwam

Componist Ramin Djawadi over zijn prachtige openingstune uit 'Game of Thrones'.

Op het einde van de eerste aflevering van House of the Dragon is het dan eindelijk zover, de vertrouwde klanken van de openingstune van Game of Thrones klinken weer. Waarom heeft House of the Dragon de openingstune van Game of Thrones eigenlijk behouden?

Componist Ramin Djawadi sprak hierover met IGN:"Ik vind het een mooi voorbeeld van het samenbrengen van oude spullen met nieuwe spullen. Als franchise verbinden we beide verhalen. Als het gaat om de openingstune van Game of Thrones hebben we die muziek altijd gezocht en gezien als een thema dat alle personages en de reis en avonturen van dit universum in grote lijnen zou omvatten en verbinden. Daarom vonden we het gepast om dit opnieuw te gebruiken voor House of the Dragon."

"Ik vind het hergebruik van de tune eigenlijk niet erg; het is een geweldig nummer en het helpt de nieuwe show terug te koppelen aan de oude. Ik hou echter minder van de nieuwe beelden bij de openingstune. Ik denk dat ik liever zou hebben dat House of the Dragon zowel het oude nummer als het oude kaartthema had behouden voor de openingstune".

Wij zijn het helemaal met Djawadi eens en vonden het heerlijk de openingstune weer te horen!

Kijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's Harrison Ford in 'Yellowstone'-prequelserie '1923'
Series / Nieuws

Eerste foto's Harrison Ford in 'Yellowstone'-prequelserie '1923'

Filmster Ford heeft zich laten verleiden tot zijn eerste hoofdrol in een tv-serie.

We wisten al dat Harrison Ford en Helen Mirren de hoofdrollen op zich hadden genomen in Yellowstone-spinoff 1923, maar nu hebben we ook de eerste foto's van het duo in de western-serie.

Taylor Sheridans 1923 speelt zich ruim een eeuw af vóór de gebeurtenissen in Yellowstone en laat zien hoe het leven was voor de tweede en derde generatie Duttons om te overleven op hun stuk land. Ze moeten daarbij hulp inschakelen van de eerste generatie Duttons.

Een stamboom verfilmd
Er is een hoop veranderd in de 40 jaar sinds James en Margaret Dutton (gespeeld door Tim McGraw en Faith Hill in 1883) verhuisden naar hun territorium. Wat er precies van hen terecht is gekomen is een mysterie dat nog moet worden onthuld.

Hun kinderen, die nu in de 30 en 40 zijn, én hun kleinkinderen moeten nu bouwen op hun vaders broer Jacob Dutton (Ford) en diens vrouw Cara (Mirren), die nu aan het hoofd van de familie staan.

Bekijk hieronder de eerste foto's van Helen Mirren en Harrison Ford in 1923:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult Part 2 van nieuwe 'Money Heist'-serie
Series / Nieuws

Netflix onthult Part 2 van nieuwe 'Money Heist'-serie

Eindelijk laat Netflix zien was fans te wachten staat in Part 2 van 'Money Heist'.

Op 11 november deelde Netflix dat de Koreaanse Money Heist op 9 december een tweede deel zal krijgen. Om alvast een voorproefje te geven heeft de streamingdienst de trailer van het nieuwe seizoen gereleased.

Gebaseerd op de Spaanse hitserie La Casa de Papel volgt Money Heist: Korea - Joint Economic Area een anonieme groep overvallers die hun krachten bundelen voor een ambitieuze, grootschalige overval op de fictieve verenigde Koreaanse Mint.

Bij de première in juni werd de eerste helft van de serie 33,7 miljoen uur bekeken, waarmee het de meest bekeken niet-Engelstalige show op het platform was in zijn debuutweek.

Wat staat ons te wachten?
In de onlangs vrijgegeven trailer voeren de overvallers hun laatste poging uit om aan de Mint te ontsnappen. Dit blijkt echter niet gemakkelijk te zijn door de vele obstakels die hun plan proberen te saboteren.

De overvallers lijken dit seizoen een nieuwe hulp van buitenaf te krijgen. Het einde van de trailer introduceert dit nieuwe personage.

Bekijk hieronder de hele trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prachtige docuserie over onze wereld en haar ontstaan zeer binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Prachtige docuserie over onze wereld en haar ontstaan zeer binnenkort op Netflix!

Morgan Freeman spreekt zesdelige docu-serie in die vanaf 22 november op Netflix is.

Er komt weer een prachtige natuurdocumentaire aan op Netflix. De docu is gemaakt door BBC Studios en Netflix.

Netflix en BBC Studios hebben inmiddels de trailer vrijgegeven voor de documentaireserie die Our Universe zal gaan heten en die is ingesproken door niemand minder dan Morgan Freeman.

Vanaf 22 november
De serie zal vanaf 22 november worden uitgezonden en zal uit zes delen bestaan.

De serie combineert natuuropnamen met oogverblindende speciale kosmische effecten terwijl het kijkers meeneemt op een fascinerend avontuur om de verbindingen te zien waar onze wereld op drijft.

Alice Jones
De documentaire zoomt ook in op hoe het leven op onze planeet is ontstaan en is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Alice Jones.

Zie hier de trailer van deze prachtige documentairereeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Misdaadserie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone zorgt voor verdeeldheid
Series / Nieuws

Misdaadserie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone zorgt voor verdeeldheid

Het is moeilijk een peil te trekken op wat men van Stallone's nieuwe serie vindt.

De nieuwe serie Tulsa King is vanaf vandaag te streamen op Paramount+ maar voor een aantal mensen is het al mogelijk gemaakt om de serie te zien. Of het volgens de kijkers nou een goede of een slechte serie is valt niet bepaald duidelijk te stellen. We duiken eens in op wat mensen vinden.

Over het algemeen krijgt de serie net een voldoende. De serie heeft tot zo ver 20 recensies gekregen en alles bij elkaar scoort de serie 60% op de website van Rotten Tomatoes. De negatievelingen weten bijvoorbeeld te melden dat de serie bol staat van de clichés en voor de hand liggende punchlines. Of dat de serie een volstrekte mislukking is, en het alleen nog wordt gered door de charme van Stallone.

Twijfelachtige graadmeter
Er zijn echter ook genoeg positievelingen. Zo weten de recensenten te melden dat het een lange tijd geleden is dat er een leuke maffiaserie is te zien en dat het TV landschap dit gemist heeft. Daarnaast zijn er veel mensen het eens over de charme van de charismatische Sylvester Stallone en dat de humor in de serie goed werkt.

Aangezien de serie voor het grote publiek nog uit moet komen zijn de publieksscores nog niet meegenomen. Voorlopig is alleen de score van de recensenten bekend. Het komt nog wel eens voor dat beide scores sterk van elkaar verschillen. Zo wist Amazon's The Lord of the Rings: The Rings of Power een sterke 85% score te behalen bij de recensenten maar bij het publiek wist het slechts 39% te behalen.

Gelukkig is het altijd aan de kijker zelf om te bepalen wat zij van een serie vinden. Beslist het zelf door te kijken naar Tulsa King op Paramount+

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat gaat er in seizoen 6 van 'The Crown' gebeuren met Diana en Dodi Al-Fayed?
Series / Nieuws

Wat gaat er in seizoen 6 van 'The Crown' gebeuren met Diana en Dodi Al-Fayed?

Aan het einde van seizoen 5 ontmoeten Diana en Dodi elkaar, maar wat gebeurt er verder?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vijfde seizoen van The Crown is nog maar net uit en nu al zijn mensen bezig met het vervolg. Voor de mensen die het gezien hebben eindigt het vijfde seizoen van de Britse serie met de ontmoeting tussen Diana en Dodi Al-Fayed. Maar de vraag is hoe de makers van de serie het vervolg gaan aanpakken wetende wat er gebeurd is.

Aan het einde van het huidige seizoen bereidt Diana zich voor op een reis naar St. Tropez samen met haar zoons op uitnodiging van de familie Al-Fayed. Het is voornamelijk dit moment geweest waarop Diana en Dodi gevoelens voor elkaar kregen en een romantische relatie met elkaar aangingen.

Tragisch lot onvermijdelijk
In seizoen zes van The Crown zal dieper ingedoken worden op de relatie van de twee voor hun noodlottig ongeluk in augustus van 1997 in Parijs. Het ongeluk is door de maker van The Crown Peter Morgan al eens eerder behandeld in zijn film The Queen dus er zal niet heel gedetailleerd ingegaan worden op het tragische lot van de twee. Temeer vanwege dat in seizoen zes de ziekte van Princess Margaret gedetailleerd zal worden behandeld.

De vader van Diana's nieuwe liefde Mohammed Al-Fayed heeft toentertijd vertelt dat het koppel bewust om het leven is gebracht door het Britse Koningshuis vanwege een anti-moslim samenzwering. Daarnaast zei hij ook dat de twee plannen hadden om zich te verloven. Hij wist zelf ook een onderzoek in te stellen naar het onderzoek maar legde zich in 2008 neer bij de resultaten van een onafhankelijk onderzoek dat het ongeluk daadwerkelijk een tragisch ongeluk was.

Seizoen zes zal ongetwijfeld hierop in gaan. Tot die tijd kijk je alle afleveringen van The Crown op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check deze 3 series op Netflix als je van The Crown houdt
Series / Featured

Check deze 3 series op Netflix als je van The Crown houdt

The Crown is net bezig met seizoen 5, maar dat zal je nu wel gebinged hebben.

Een nieuw seizoen van The Crown is woensdag gelanceerd en dus staat de Netflix top drie in het teken van die serie. Immers is het weer de best bekeken serie van dit moment, zoals eerder vandaag uit onze wekelijkse top drie bleek.

Vandaar dat we er vandaag voor gekozen hebben om te kijken welke series allemaal een beetje aan The Crown doen denken qua setting of verhaal. We komen hieronder met drie opvallende titels.

Drie tips
Als je van een beetje royalty-series houdt, zijn de volgende drie tips voor jou:

Downton Abbey: Deze serie volgt het wel en wee van de familie Crawley en hun bedienden, en legt het snobisme en de intriges van een verdwijnend klassensysteem bloot.

Die Kaiserin: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wordt overwonnen door deze serie
Series / Nieuws

Netflix wordt overwonnen door deze serie

The Crown overwint uiteraard alles op Netflix op dit moment, met een heel nieuw seizoen.

Elke zondag zetten we de drie best bekeken series van de week voor je op een rij. Deze zondag wordt uiteraard gedomineerd door het vijfde seizoen van The Crown!

Dat nieuwe seizoen domineert compleet, wat we ook wel hadden zien aankomen aangezien de hype vrij groot was. Dit seizoen is de cast weer gewisseld en volgen we de jaren 1990, waarin de koningin in behoorlijk roerig water terecht komt. De nummer twee van deze week is de serie Manifest, waarvan het eerste deel van het vierde (en laatste) seizoen net gelanceerd is. En dan is er hekkensluiter Love Is Blind.

De top drie
Hieronder de top drie!

1. The Crown: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

2. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

3. Love is Blind: Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video maakt er een lekker weekje van
Series / Streaming-diensten

Prime Video maakt er een lekker weekje van

Deze series zie je nu nieuw op Prime Video, waaronder een wel heel Kuifje-achtige.

Het was een lekker weekje op Prime Video, met een wel heel erg Kuifje-achtige titel: Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte!
True Story Espana (seizoen 1): Antonio Orozco, Pepe Reina, Martita de Graná, Lola Indigo, Julio Iglesias Jr. en Paula Echevarrí­a komen naar de True Story Spain-bar om met Ana Morgade en Arturo Valls hun meest ongelooflijke, maar waargebeurde anekdotes te delen, nagespeeld in een fictieve komedie door een verrassende groep acteurs.

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte (seizoen 1): In de meest avontuurlijke serie van het jaar reist Ruud Gullit naar de schatten en mysteries van de oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet van zijn levenslange fascinatie voor de oude cultuur. Voor het eerst in zijn leven zet hij voet in het land waar hij al zo lang van heeft gedroomd. Opzoek naar antwoorden doorkruist hij het hele land en ontmoet hij vrienden en wetenschappers.

Mammals (seizoen 1): In dit duistere komedie-drama van bekroond schrijver Jez Butterworth komen openbaringen en geheimen aan het licht als de complexiteiten van het moderne huwelijk en trouw onthuld worden. Wat gebeurt er als we 'de ware' hebben gevonden in een wereld van acht miljard? Kunnen we ons aan beloftes houden die we nastreven of zijn we gewoon een stelletje zoogdieren?

A Grito Herido (seizoen 1): Vijf goede jeugdvriendinnen proberen de problemen achter zich te laten waardoor ze zeven jaar geen contact hebben gehad, en een oude muzikale droom op te pikken terwijl ze samen op zoek zijn naar liefde, hun roeping en een heel ongrijpbaar geluk.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Peripheral (S01E05)
May I Help You (S01E05)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.