search
Netflix onthult trailer voor film met Robert Downey Jr.
Films / Nieuws

Netflix onthult trailer voor film met Robert Downey Jr.

Netflix heeft een trailer gedeeld van een documentaire over onder andere Robert Downey Jr.

Iedereen die Marvel kent, kent Robert Downey Jr. Zijn vader ken je misschien ook wel, en anders komt daar binnenkort verandering in. Netflix heeft namelijk een film aangekondigd over het leven van beide acteurs.

De documentaire wordt mede gemaakt door Robert Downey Jr., hoewel de inmiddels overleden Robert Downey Sr. ook zijn steentje bij heeft gedragen. De familie werkte namelijk al langer aan de film.

Trailer Sr.
De film, die simpelweg Sr. gaat heten, vertelt dus het emotionele verhaal over vader en zoon. Drie jaar van hun leven samen is gefilmd, en beide acteurs hebben een grote rol gespeeld in de creatie ervan.

Sr. wordt geregisseerd door Chris Smith, die vijf Emmy's op zijn naam heeft staan. In een statement vertelt Smith waarom hij voor een grappige aanpak heeft gekozen bij het maken van deze film:

"'Met wat ik nu weet, is dit echt de enige manier waarop je kunt proberen iets te maken met de twee Downeys. Groter dan het leven, maar open en menselijk als altijd, het was zo'n plezierige ervaring om een "‹"‹glimp op te vangen van de hoogte- en dieptepunten en alles daartussenin."

Sr. is vanaf 2 december te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen