search
Veelbelovende misdaadserie 'Sleepers' krijgt trailer en releasedatum
Series / Nieuws

Veelbelovende misdaadserie 'Sleepers' krijgt trailer en releasedatum

Videoland hoopt met de nieuwe serie het eerdere succes van 'Mocro Maffia' te kunnen evenaren...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder werd door Videoland reeds de komst van de gloednieuwe misdaadserie Sleepers aangekondigd. Vervolgens bleef het echter even stil over het project. Nu wordt echter niet alleen de trailer, maar ook de releasedatum de wereld ingestuurd.

In Sleepers maken we kennis met Martin Oudkerk. De rol van dit personage wordt gespeeld door acteur Robert de Hoog die de meesten ongetwijfeld zullen kennen uit Mocro Maffia.

Oudkerk is een 18-jarige jongeman die van zijn pleegvader Henk (die zelf een ware crimineel is) een politieopleiding moet volgen. Wanneer Henk vervolgens wordt vermoord heeft Martin geen andere keuze dan te gaan werken voor de nieuwe generatie criminelen die is opgestaan. Vervolgens moet alles op alles worden gezet om te kunnen overleven in de gevaarlijke wereld waar hij zich in bevindt.

Zeker ook een tweede seizoen
Dat het geloof in de gloednieuwe misdaadserie groot is blijkt onder meer uit het feit dat er nu reeds een tweede seizoen is aangekondigd. Wanneer dat zal verschijnen is uiteraard nog niet bekend. Wel weten we wanneer we het eerste seizoen kunnen verwelkomen. Dat is namelijk op 8 december van dit jaar.

Ben je alvast benieuwd om een voorsmaakje te krijgen van deze geweldige nieuwe misdaadserie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen