search
3 nostalgische series die je allang had moeten herkijken!
Series / Featured

3 nostalgische series die je allang had moeten herkijken!

Deze bekende series waren en blijven goud waard - tijd om ze weer eens opnieuw te kijken?

Ken je ze nog? De series die je als kind, jongvolwassene of volgroeid mens helemaal verslonden hebt? Tijd om weer eens terug te keren naar het tijdperk van dikke beeldbuizen en DVD's met deze 3 nostalgische series, die inmiddels ook via VOD te verkrijgen zijn!

Buffy the Vampire Slayer | Disney+ | 7 seizoenen
De Amerikaanse teendrama was nog van voor de Twilight-tijd, waarin we helemaal gek werden van de vampiers zelf. In de tijd van Buffy zorgde de tiener ervoor dat al die monsters eraan gingen.

Het televisieprogramma uit eind jaren negentig en begin 2000 combineerde komedie, horror en drama in een topserie, die nu een welverdiende cultstatus heeft verworven. In de serie vecht Buffy met de hulp van haar vrienden tegen vampiers, demonen en andere bovennatuurlijke krachten van het kwaad.Floris |12 afleveringen
Dit is het oude gouden voorbeeld van een Nederlandstalige serie, die voor zowel de regisseur als de hoofdpersoon een ticket naar Hollywood betekende. In de twaalfdelige avonturenserie uit 1969 volgen we de epische avonturen van ridder Floris op Nederlandse gronden.

Paul Verhoeven laat een middeleeuwse tijdsperiode zien vol rivaliserende kasteelheren en bloederige conflicten. De hoofdrollen zijn voor Rutger Hauer als Floris en Jos Bergman als de mysterieuze Sindela. Voor jong en oud een dikke aanrader!

Bekijk de volledige serie nu op YouTube.

Ducktales | Disney+ | 3 seizoenen
Wanneer oom Donald besluit in de animatieserie om zijn drie neefjes onder te brengen bij oom Dagobert wanneer hij bij de marine gaat, gaat dat in eerste instantie helemaal fout. Maar al snel komen oom Dagobert en de neefjes samen in de wildste avonturen terecht.

De omzwervingen van de geanimeerde eenden hebben voor geweldige televisie gezorgd in de jaren tachtig en negentig. De oudere generaties kunnen smelten van nostalgie bij het kijken ervan, terwijl de jongere generatie misschien hun abonnement op de Donald Duck hierna wel wil verlengen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen