search
De trailer voor super romantische serie vol top-acteurs 'Modern Love Amsterdam' is gedropt
Series / Trailer

De trailer voor super romantische serie vol top-acteurs 'Modern Love Amsterdam' is gedropt

De romantische serie vertelt zes waargebeurde liefdesverhalen die zich afspelen in onze hoofdstad. Als dat geen zwijmelen wordt!

De eerste trailer van de Nederlandse versie van de Amazon Original serie Modern Love, Modern Love Amsterdam, is vanaf nu te zien.

De nieuwe serie komt op 16 december uit op Prime Video in Nederland en is daarna wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden te zien.
Modern Love
Wie niet bekend is met de Amerikaanse serie Modern Love: de show toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd op de populaire gelijknamige column uit The New York Times.

De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie waarbij iedere aflevering de liefde in diverse vormen laat zien, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen.

Dat krijgen we nu dus ook te zien, maar dan in het Nederlands. De zesdelige serie, Modern Love Amsterdam, speelt zich namelijk af in onze hoofdstad en is volledig in het Nederlands gesproken.
Cast
De sterrencast bestaat uit onder andere Fedja van Huêt, Jack Wouterser, Rifka Lodeizen, Eva van de Wijdeven, Arjan Ederveen, Hanna van Vliet, Yootha Wong-Loi-Sing, Hannah Hoekstra, Jonas Smulders, Werner Kolf, Romijn Conen en Noortje Herlaar.

Nieuwsgierig naar Modern Love Amsterdam? Je bekijkt de trailer hier:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen