search
Goed nieuws voor 'The White Lotus' met nieuw seizoen en nieuwe cast
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'The White Lotus' met nieuw seizoen en nieuwe cast

Van de spraakmakende serie zal sowieso een derde seizoen gemaakt worden.

De dramaserie The White Lotus van HBO gaat een derde seizoen krijgen. Dat maakt het televisienetwerk bekend. De hitserie wil gaan uitbreiden met zowel een nieuw seizoen maar ook een nieuwe cast.

Nu het tweede seizoen sinds kort te zien is weet HBO alvast vooruit te lopen op het succes van de serie. De maker van de serie Mike White zegt hierover: "Er is geen plaats waar ik liever zou willen werken dan bij HBO en er zijn geen mensen waar ik liever mee werk dan Casey Bloys, Francesca Orsi, en Nora Skinner en hun fantastische team".

Een succes gemaakt in de pandemie
Francesca Orsi is hoofd drama bij HBO en is vol bewondering van de visie van Mike Smith. De serie is gemaakt ten tijde van de coronapandemie en begon als kleine productie, zodanig dat het toentertijd in stand te houden was. Volgens Orsi hebben de makers The White Lotus naar ongekende hoogte weten te brengen in seizoen twee en ze is enthousiast over het maken van een derde seizoen.

De komedie/dramaserie van HBO vertelt een verhaal over de gasten en werknemers van het fictieve White Lotus hotel en hoe hun verblijf wordt beïnvloed door allerlei omstandigheden. Elk seizoen wordt een ander verhaal verteld. Zo speelde het eerste seizoen zich af in Hawaii en het tweede seizoen in Sicilië.

Binnenkort worden meer details bekend over seizoen drie van The White Lotus. Kijk seizoen één en het lopende tweede seizoen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen