"Absurd verslavende" Netflix-serie op 100% op Rotten Tomatoes

Volgens reviews op Rotten Tomatoes blijf je door deze serie aan de buis gekluisterd.

Fleur van Laar, 20 november 2022 08:37

Een van Netflix' nieuwste documentaire series is verschenen en blijkt een 100% score gekregen te hebben op Rotten Tomatoes. Dit is zeker niet niks. Waar heeft de serie deze lovende kritieken aan verdiend?
Met de intrigerende titel Pepsi, Where's My Jet? vertelt de serie het waargebeurde verhaal van een student die de uitdaging aanging om Pepsi-punten in te wisselen voor een gevechtsvliegtuig. Hiermee zet hij de toon voor een rechtszaak die de geschiedenisboeken haalt.

Absurd verslavend
Hoewel er tot nu toe slechts zes recensies voor de serie zijn gepubliceerd, heeft de recensie-aggregator de serie een Fresh Tomato-pictogram gegeven en de 100%-waardering bevestigd wanneer je de pagina bezoekt. Dit is wat mensen zeggen over de nieuwe serie:

RogertEbert.com gaf de serie een waardering van drie op vier en schreef dat het "niet alleen op speelse wijze de details ontrafelt van wat er fout ging, maar ook dieper graaft om tot de kern te komen van waarom valse reclame van belang is."

Ready Steady Cut noemde de serie "deels Cola-oorlogen en deels millennial Mad Men terwijl het absurd verslavend is," maar gaf de serie een drie uit vijf beoordeling.

Decider zei tenslotte dat de serie "goofy en gek is, maar het is zeker illustratief voor wat er kan gebeuren als zelfs bedrijven zo groot als PepsiCo en hun reclamebureau niet zoveel mogelijk loopholes dichten."

Pepsi, Where's My Jet? is te streamen op Netflix. Voor degenen die nog een beetje twijfelen is hieronder de trailer te zien.


Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: Netflix, Rotten Tomatoes, Pepsi Wheres My Jet, Andrew Renzi

Populair nieuws