search
'Twin Peaks'- revival gaat door
Series / Nieuws

'Twin Peaks'- revival gaat door

David Lynch deelde het nieuws over de serie op Twitter.

Michelle Iwema

Een maand geleden deelde David Lynch op Facebook, dat hij uit de productie van de hoog geanticipeerde Twin Peaks reboot zou stappen vanwege onenigheid over het budget. Maar Showtime antwoordde daar toen op, dat ze hadden gehoopt er toch samen uit te komen. Dat lijkt te zijn gelukt, want David Lynch deelde gisteren op Twitter dat hij weer betrokken zal zijn bij de reboot.


Showtime president David Nevins vertelde in een verklaring dat Lynch alle afleveringen zal regisseren. Eerder was naar buiten gebracht dat Lynch in ieder geval negen uur van het seizoen voor zijn rekening zou nemen.

De rode draad van Twin Peaks vormt de vraag wie Laura Palmer heeft vermoord. Terwijl het moordonderzoek loopt, blijkt dat niks is wat het lijkt in het dorpje Twin Peaks. Ook de op het eerste gezicht zo perfecte Palmer blijkt geheimen te hebben, net als alle anderen in het dorpje.

De reboot van Twin Peaks zal begin 2016 worden uitgezonden. Hierin zal in ieder geval Kyle MacLachlan opnieuw te zien zijn in de rol van Dale Cooper. Ook Sheryl Lee die de vermoorde Laura Palmer speelde, zou mogelijk in de reboot te zien zijn, evenals Dana Ashbrook, die in de originele serie te zien was als Bobby.

Aanbevolen artikelen