Uniek concept: Misdaadserie waarbij je zelf de volgorde kiest vanaf 1 januari op Netflix

Uniek concept nieuwe misdaadserie Netflix

Giancarlo Esposito speelt hoofdrol in spannende nieuwe serie met uniek concept op Netflix.

Bas de Kramer, 23 november 2022 15:09

Vanaf 1 januari 2023 verschijnt er een nieuwe spannende misdaadserie op Netflix. Het gaat om het overvaldrama Kaleidoscope waarin Giancarlo Esposito (bekend als de charismatische maffiabaas Gus in Breaking Bad) de hoofdrol speelt.
De serie beslaat een periode van vijfentwintig jaar, van zowel voor als na een overval, en volgt een superslimme meesterdief en zijn team in hun poging om een ​​schijnbaar onbreekbare kluis te kraken.

Grote Puzzel
Elke aflevering van de serie onthult vanuit verschillende perspectieven en andere tijdsgewrichten verdere puzzelstukjes van de complexe zaak, waarbij corruptie, hebzucht, wraak en verraad een grote rol spelen.

Iedereen kijkt in verschillende volgorde
De serie bestaat uit acht afleveringen, elk genoemd naar een andere kleur. Het unieke van de serie is, is dat er buiten de laatste aflevering geen vaste volgorde is. Elke Netflix- abonnee krijgt de afleveringen in willekeurige volgorde en krijgt zo een andere kijk op het verhaal.

Cast
Naast Giancarlo Esposito zijn er rollen voor Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle, Jai Courtney, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Niousha Noor, Jordan Mendoza, Soojeong Son en Hemky Madera. Eric Garcia is de showrunner.

Kijk hier de trailer:

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: misdaad, kaleidoscope, netflix, giancarlo esposito

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws