'Young Sheldon' ontwijkt duister verhaal in 'The Big Bang Theory'

'Young Sheldon' heeft besloten een bepaalde verhaallijn weg te laten.

Nina Beerendonk, 23 november 2022 18:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

George's nieuwste verhaallijn in Young Sheldon suggereert dat de serie besloten heeft Sheldon's op één na donkerste verhaallijn in The Big Bang Theory over te slaan.
In seizoen 9 van The Big Bang Theory had Sheldon het vaak over het feit dat zijn vader werd ontslagen bij zijn baan in de supermarkt nadat hij hem had betrapt op stelen. Dat George zijn werk in de finale van seizoen 5 van Young Sheldon verloor, leek hiervoor een opzet, maar dingen zijn nu veranderd nadat Medford High School hem moest inzetten als fulltime football-coach. Het is goed denkbaar dat hij zijn baan bij de supermarkt nu opgeeft.

Donkere tijden opkomst
Jarenlang worstelde Young Sheldon om hun versie van George te verzoenen met hoe Sheldon en Mary hem beschreven in The Big Bang Theory. In plaats van de luie en waardeloze familieman, is de Cooper-patriarch eigenlijk een gebrekkige maar toegewijde vader en echtgenoot in de spin-off. Daarom moet de serie slim zijn met welke verhalen over hem uit The Big Bang Theory ze willen aanpakken.

Er komen echter nog donkere tijden aan voor de familie van Sheldon, vooral voor zijn vader. De affaire en dood van George zullen de komende twee jaar plaatsvinden. In tegenstelling tot zijn verhaallijn over het stelen, is George's uitgestelde vreemdgaan-schandaal veel te belangrijk om over te slaan. Daarbij kan het naderende overlijden van George niet worden genegeerd vanwege de continuïteit.

Wanneer seizoen 6 van Young Sheldon in Nederland verschijnt is nog niet bekend, maar de eerste vijf zijn te zien op HBO Max.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS, HBO Max

Populair nieuws