Wat gaat er gebeuren met de baby van Georgie en Mandy in 'Young Sheldon'?

Het is hoog tijd dat Georgie en Mandy een gesprek gaan voeren over hun plannen voor de toekomst en misschien is de volgende aflevering de aflevering waarin dat gesprek plaats gaat vinden.

Adrienne Koolen, 18-11-2022 07:51

Een nieuwe foto van achter de schermen hint naar een mogelijk gesprek tussen Mandy en Georgie. En het is hoog tijd dat deze twee een keer een serieus gesprek gaan voeren over hun relatie.
Mandy en Georgie hebben elkaar ontmoet in de wasserette van Meemaw. Ze werden verliefd, maar gingen toch weer uit elkaar.

Ze wisten alleen nog niet dat ze zwanger waren. Hierdoor bleven ze contact houden en trok Mandy zelfs in bij de Coopers.

Een goed gesprek
Producer Ansley Rix deelde in haar verhaal op Instagram een foto van achter de schermen. Op die foto zaten Georgie en Mandy naast elkaar op de bank.

De relatie tussen Georgie en Mandy is de afgelopen tijd beter geworden, dus hopelijk zijn ze nu allebei klaar om het moeilijke gesprek aan te gaan.

De komst van Mandy's ouders en deze foto zouden kunnen betekenen dat de twee een serieus gesprek gaan hebben over waar ze staan en wat hun plannen zijn als hun kind geboren is.

Kijk hier Young Sheldon.
Bron: Screenrant

Lees meer over: young sheldon, big bang theory, georgie, mandy, coopers

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie