Deze 3 series domineren Netflix momenteel

Deze 3 series domineren Netflix momenteel

Dit is de to-3 meest bekeken series op Netflix van dit moment.

Jim Pedd, 28 november 2022 11:05

Elke zondag kijken we welke series absoluut domineren op Netflix. Deze week twee compleet nieuwe titels en een serie die al een tijdje bovenaan staat, maar het niet zo briljant doet als andere seizoenen in het verleden.
We hebben het dan natuurlijk over de serie The Crown, waarvan nu het vijfde seizoen op Netflix staat. Nog maar eentje en dan is de reeks over het leven van Queen Elizabeth II helemaal afgerond. Misschien dat er ooit over tien jaar nog een seizoen kan komen, maar de vraag is of we dat moeten willen. Hoe dan ook: nummer 1 is Tim Burton-serie Wednesday, over de jonge telg in de Adams Family en dan is er nog 1899 van de makers van Dark als nummer 2.[/b]

De top drie
Hieronder de top drie van deze week:

1. Wednesday: Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.

2. 1899: Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

3. The Crown: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Lees meer over: Netflix, top 3

Populair nieuws