3 zeer mysterieuze series op Netflix die je niet wil missen

Drie wel erg mysterieuze series op Netflix

Netflix staat boordevol verschillende series. We helpen je door het oerwoud.

Jim Pedd, 28 november 2022 11:06

Elke zondag kijken we welke series absoluut domineren op Netflix. Dat niet alleen: we tippen je ook elke zondag drie series die je zeker gezien wilt hebben, als je fan bent van een van de drie shows in de top drie.
Afgelopen week won de serie Wednesday het van de concurrentie, maar een knappe nummer twee is de serie 1899. Die heeft de volgende synopsis: Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel..

Welke drie series tippen we?
Daarom tippen we deze week drie soortgelijke titels:

Dark: Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

One of Us is Lying: Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Lees meer over: Netflix, tips, dark, 1899, one of us is lying, manifest

Populair nieuws