'Curb Your Enthusiasm'-ster keert eindelijk terug in seizoen 12

Deze 'Curb Your Enthusiasm'-ster keert terug

De goede vriend van Larry David was er immers vanaf het begin al bij.

Glenn Walsh, 29 november 2022 13:08

Zowel binnen als buiten de serie Curb Your Enthusiasm zijn Richard Lewis en Larry David goede vrienden. Hij was er vanaf het begin al bij maar wegens gezondheidsklachten heeft hij de meer recente afleveringen gemist. Goed nieuws, want vanaf nu is hij er weer bij.
Op social media post Lewis: "Ik ben weer terug met het opnemen van Curb! Ik ben maar een geluksvogel om weer met mijn goede vriend te zijn die toevallig een genie is. Laat het hem maar niet horen dat ik dat gezegd heb anders blijf ik dat de rest van mijn leven horen. Een rit van 22 jaar tot zover!"

Hoeveel Lewis gaan we zien?
Richard Lewis is een Amerikaanse comedian die in Curb Your Enthusiasm een gefictionaliseerde versie van hemzelf speelt. De komedieserie over het leven van Larry David begon in 2000 en sindsdien speelt Lewis in de serie mee. Wegens het herstellen van meerdere operaties aan zijn rug en schouders alsmede andere gezondheidsklachten was Lewis er een tijd niet bij.

Hoeveel en hoevaak we Richard Lewis kunnen zien in het 12e seizoen van Curb Your Enthusiasm is nog niet bekend. Hier hebben zowel Richard Lewis als Larry David nog niets over gezegd. Afgelopen augustus werd bekend dat de serie weer terug zou komen voor een 12e seizoen maar wanneer deze precies uitkomt is nog niet bekend.

Kijk alvast alle afleveringen van Curb Your Enthusiasm op HBO Max.


Bron: Twitter

Lees meer over: Curb Your Enthusiasm, Richard Lewis, Larry David, HBO, HBO Max

Informatie over de serie: Curb Your Enthusiasm

Populair nieuws