Doodgewaande superschurk keert terug in het Marvel Universe?

Doodgewaande superschurk terug in Marvel Universe

Marvel Studios is bezig om een superschurk die vernietigd leek weer nieuw leven in te blazen.

Bas de Kramer, 29 november 2022 13:45

Een recent rapport suggereert dat Marvel Studios overweegt om een doodgewaande absolute superschurk weer nieuw leven in te blazen. Het is meer dan zeven jaar geleden dat deze superschurk in actie is gekomen, maar Marvel Studios schijnt toch echt bezig te zijn met een nieuwe versie van deze schurk in een aankomende film of serie..
Superschurk niet dood, hij leeft!
Het gaat hier om de supergemene Android: 'Ultron'. Algemeen wordt aangenomen dat The Vision de laatste overblijfselen van van Ultron heeft vernietigd. Echter, in het beeldmateriaal zien we hem nooit daadwerkelijk aan zijn einde komen en mogelijk heeft hij toch een manier gevonden om te overleven?

The Cosmic Circus wakkert geruchten aan
The Cosmic Circus geeft hierover aan:"Volgens een van onze bronnen is de Ultron A.I. niet vernietigd in de nasleep van Avengers: Age of Ultron, en zijn de overblijfselen van de Ultron A.I. nog steeds actief maar 'slapend'."

Marvel Studios is Ultron sowieso nooit echt vergeten en gebruikt hem als een grote slechterik in What If...? en in pretparkattracties zoals 'Avengers: Quantum Encounter'.

We zijn benieuwd of we deze superschurk eerdaags terugzien keren op het beeld.

Bron: the cosmic circus

Lees meer over: marvel, marvel studios, ultron

Populair nieuws