search
Het bierflesgevecht in de topserie 'Yellowstone' nader uitgelegd

Het bierflesgevecht in de topserie 'Yellowstone' nader uitgelegd

Pas in aflevering 4 horen we wat er werd gezegd dat de vechtpartij in Bozeman's veroorzaakte.

Valeria Milić
Beth Dutton is scherp in woord en daad getuige het feit dat ze haar bierfles inzet om concurrentie op haar plek te zetten. In aflevering 3 zien we een vechtpartij in de bar Bozeman. Californische bezoekster Hailey Brewer leert over plaatselijke gewoontes, vooral wanneer ze achter Beth's man aanzit.

In aflevering 4 wordt duidelijk wat Hailey nu precies heeft uitgehaald. In eerste instantie probeert ze Beth's man Rip namelijk te versieren. Wanneer Rip aangeeft dat zijn vrouw aan de overkant staat 'en ze staart naar je', stapt toeriste Hailey op Beth af, met alle gevolgen van dien.

Wat zei Hailey eigenlijk?
Tijdens de vierde aflevering horen we met welke uitspraken de Californische zichzelf een kennismaking met Beth's bierfles en vuisten heeft bezorgd:

"Ik neem je man mee naar huis. Je kunt met ons meekomen en toekijken, of hij kan je er morgen over vertellen".

Gek genoeg komen we daar op een indirecte manier achter, en het is Jamie die de bewuste woorden herhaalt. Dit gebeurt wanneer hij een gesprek voert met Hailey over de aanklacht die zij tegen Beth heeft ingediend.

Yellowstone prikkelt niet alleen de nieuwsgierigheid maar geeft ook een vleugje extra humor wanneer uiteindelijk onthuld wordt wat er dan gezegd is.

Bekijk hieronder de video van het gevecht:Yellowstone is te bekijken op SkyShowtime


Aanbevolen artikelen