'The Lord of the Rings'-acteur maakt gehakt van 'The Rings of Power'

'LOTR'-acteur maakt gehakt van 'Rings of Power'

King Théoden-acteur Bernard Hill vindt de serie een geldklopperij en weigert te gaan kijken.

Bram de Groot, 2 december 2022 09:15

Alweer even geleden werd het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power afgerond op Prime Video. Dat betekent dat je nu het complete seizoen kunt bingewatchen. Nu de serie door meer mensen is bekeken, komen er ook meer reacties los.
Zo gaf acteur Bernard Hill, die de rol van King Théoden speelde in de Lord of the Rings-filmtrilogie, zijn mening over de serie tegenover Metro.

"Het is een productie om geld mee te verdienen en ik ben niet geïnteresseerd om daar naar te kijken of erin te spelen. Veel geluk voor hen, en al dat soort dingen, maar het is niet als het echte werk," zei Hill.Waarom meer Rings?
De acteur ging verder door te zeggen dat hij vindt dat alles hand moeten eindigen na de originele trilogie, met The Return of the King als laatste film.

"Ik denk dat ze al te ver gingen toen ze The Hobbit maakten," vervolgde de acteur. "De Hobbit is een klein boekje. Ze hebben het goed gedaan - ze hebben het heel, heel goed gedaan."

"Ze hebben het uitgebreid, maar ik denk dat je soms gewoon de rek hebt bereikt," aldus Hill. "Ik denk dat ze het bij The Hobbit onder controle hadden, want er zaten een paar echt goede dingen in The Hobbit, zonder twijfel."

Klaarblijkelijk heeft Hill The Lord of the Rings: The Rings of Power niet eens gekeken. Of dat de juiste manier is om over iets te oordelen, is uiteraard iets dat je kunt betwisten.

Seizoen 1 nu op Prime Video
Wil jij wel The Rings of Power wel een kans geven, dan vind je seizoen 1 nu in zijn geheel op Prime Video.
Bron: Metro

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Amazon Prime Video, Billy Boyd

Populair nieuws