Trailer voor 'Jack Ryan' seizoen 3 belooft flink wat spanning en actie

Seizoen 3 van 'Jack Ryan' onthult nieuwe trailer

John Krasinski is terug als Jack Ryan in spannend nieuw seizoen!

Glenn Walsh, 2 december 2022 08:33

Het derde seizoen van Prime Video's hitserie Jack Ryan is aanstaande en de hoofdrolspeler is weer op de vlucht. Om de kijkers in de stemming te brengen komt Amazon met een gloednieuwe trailer.
In de nieuwe beelden is John Krasinski (The Office, A Quiet Place) als Jack Ryan te zien die constant op de vlucht is voor allerlei overheidsagenten. Aan het einde van het vorig seizoen werd Jack beschuldigd van landverraad waardoor hij onder de radar moest gaan werken. In seizoen drie gaat Jack internationaal aan de slag.

Terugkeer van Sovjetrijk
Jack Ryan zal vanuit Rome gaan opereren maar aldaar wordt hij getipt over een geheim plan om de Sovjet-Unie opnieuw leven in te blazen. Tijdens het onderzoek hiernaar stuit Jack op een aanzienlijk groter complot. In een race tegen de klok probeert de onterecht beschuldigde Jack uit de handen te blijven van de CIA en andere organisaties.

De makers van de serie hebben ook vers bloed aangetrokken. Zo heeft Carlton Cuse, de showrunner van de eerste twee seizoenen, een stap terug gedaan en neemt Vaun Wilmott het van hem over. Jack Ryan is een coproductie van Paramount Television Studios, Skydance Television en Amazon.

Kijk hieronder de nieuwe trailer. Het nieuwe seizoen is vanaf 21 december te kijken op Prime Video.

Bron: YouTube

Lees meer over: Jack Ryan, John Krasinski, Amazon, Prime Video

Populair nieuws