Gelekte setfoto's en details 'The Rings of Power' seizoen 2

Setfoto's van het nieuwe seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn online verschenen.

Niels Arts, 15 november 2022 12:53

Het eerste seizoen van The Rings of Power zit er nu al even op. Hoewel de reacties gemixt waren, wordt er toch al flink gewerkt aan het volgende avontuur naar Middle-earth.
Het tweede seizoen van de naar verwachting vijf seizoenen die op de planning staan, is namelijk al in productie. Setfoto's van de productie zijn nu online opgedoken.

The Rings of Power seizoen 2
De foto's zijn genomen in de buurt van Hankley Common in het Verenigd Koninkrijk, dichtbij waar The Sandman is gefilmd. De foto's tonen verlaten landschappen zoals we die maar al te goed kennen uit The Rings of Power en The Lord of the Rings daarvoor.

Daarnaast hebben de foto's er alle schijn van dat ze bedoeld zijn om Mordor uit te beelden, het land van de ultieme schurk Sauron. Bekijk de gelekte foto's hier.

Het zal nog even duren voordat we seizoen 2 van The Rings of Power kunnen zien. Eerder hintte de maker al naar een enorme veldslag die over twee afleveringen van het nieuwe seizoen spant.

Maar dat spektakel laat dus nog even op zich wachten. The Rings of Power seizoen 2 verschijnt waarschijnlijk pas in 2024 op Amazon Prime Video.
Bron: FellowshipFans

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Amazon Prime Video

Populair nieuws