Iconisch moment 'The Big Bang Theory': studiopubliek klapte 10 minuten lang tijdens deze scène

Iconisch moment 'The Big Bang Theory'

Het studiopubliek ging helemaal los tijdens deze romantische scène.

Bas de Kramer, 2 december 2022 11:37

Kijkercijferkanon The Big Bang Theory kent de nodige memorabele momenten. In twaalf seizoen is er een hoop gebeurd met de personages. Tijdens de opnames was er altijd studiopubliek aanwezig, dat zich regelmatig liet horen.

Om in de studio terecht te komen, moest je al een hoop mazzel hebben en kreeg je te maken met lange wachtlijsten. Als je er dan zat, was het natuurlijk genieten en bijzonder om bij je favoriete serie live op de set aanwezig te zijn.

Studiopubliek enthousiast
De emotionele momenten in de serie werden door het publiek vaak met gelach, gehuil, gejuich of applaus ontvangen. De scènes die de meeste reacties opriepen bij het aanwezige publiek waren: de verloving van Leonard en Penny, de bruiloft van Howard en Bernadette en de cameo's van sterren als bijvoorbeeld professor Stephen Hawking.

Studio door het dak
Er was echter één scène die het studiopubliek zo enthousiast maakte dat ze maar lieftst tien minuten lang stonden te klappen en te juichen, dat is de scène waarin Sheldon Amy voor het eerst kust. Dit is om precies te zijn aflevering 15 van seizoen 7. Sheldon en Amy kenden elkaar al sinds de finale van seizoen 3 en waren aan het daten sinds aflevering 10 van seizoen 5.Wil je deze momenten nog eens herbeleven? Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max
Bron: Startefacts

Lees meer over: the big bang theory, hbo max, Jim Parsons

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws