search
'The Big Bang Theory' nog altijd enorme goudmijn voor acteurs

'The Big Bang Theory' nog altijd enorme goudmijn voor acteurs

Castleden verdienen nog altijd flink aan serie die al drie jaar geleden is gestopt.

Bas de Kramer
De serie The Big Bang Theory werd voor het laatst uitgezonden in 2019. De serie heeft de hoofdrolspelers destijds natuurlijk een fortuin opgeleverd. Bijzonder is dat zij jaren na dato nog altijd flink aan de serie verdienen.

Verdiensten tijdens de opnames
Jim Parsons werd in 2017 al uitgeroepen tot de best verdienende mannelijke tv-acteur en Kaley Cuoco vertelde ooit aan Variety hoe het was om zoveel geld te verdienen: "We keken elkaar na de salarisonderhandeling destijds aan en we hadden zoiets van: Wat is er in vredesnaam net gebeurd?".

Cuoco gaf aan dat het een zegen was die haar in staat stelde voor veel dingen in haar leven en haar gezin te zorgen en dat ze daar voor altijd dankbaar voor zou zijn.

Verdiensten na de opnames
Ook vandaag de dag wordt er nog flink verdiend aan de serie. Vooral de main characters: Kaley Cuoco, Johnny Galecki en Jim Parsons pakken nog altijd flinke kluiten mee. Cuoco, Galecki en Parsons bezitten naar verluidt 1% van de totale inkomsten van de serie die natuurlijk nog over de hele wereld wordt herhaald.

Uit een berekening is gebleken dat de serie ongeveer nog $ 1 miljard per jaar oplevert. Per acteur dus nog steeds een achteraf bate van circa $ 10 miljoen per jaar!

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Onverwacht vertrek schokte iedereen bij 'The Big Bang Theory'

'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen

Aanbevolen artikelen