'The Penguin' van HBO Max trekt groot Batman-personage aan

Groot 'Batman'-personage gecast voor 'The Penguin'

HBO Max zoekt grote naam voor misdaadbaas in 'The Penguin'

Daan Kusen, 2 december 2022 13:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Batman-spin off The Penguin, op HBO Max begint volgend jaar met filmen. De serie, die speelt in het The Batman-universum van regisseur Matt Reeves, moet echter nog een belangrijk personage vinden.
Het verhaal van The Penguin gaat verder waar het in The Batman begon. Colin Farrell's Oswald Cobblepot, oftewel The Penguin, kan in het gat stappen dat de dood van misdaadbaas Carmine Falcone achterliet.

Misdaadfamilie
The Penguin zal het moeten opnemen tegen de erfgenamen van Don Falcone, en tegen een nieuwe tegenstander: Don Salvaftore Maroni. Maroni, die al wel heel even te zien was in The Batman maar niet genoemd werd in de aftiteling, moet nu dus gecast worden.

Wie-o-wie?
Volgens bronnen binnen HBO Max leerde The Illuminerdi dat de streaming gigant op zoek is naar een man van rond de zestig jaar. Ook willen ze graag een grote, bekende naam aantrekken.

Als het aan de fans ligt is de acteur echter snel gevonden.

The Penguin zal gaan over de duistere onderwereld van de stad Gotham en de strijd om wie de macht kan grijpen. Op dit moment is er nog geen officiële datum voor de serie, maar het vermoeden is ergens in het begin van 2024.

De serie zal te zien zijn op HBO Max.Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: the penguin, the batman, matt reeves, colin farrell

Populair nieuws