search
Dit is de tijdlijn van 'The Batman'-spinoff 'The Penguin'
Series / Nieuws

Dit is de tijdlijn van 'The Batman'-spinoff 'The Penguin'

De spin-off zal een erg belangrijke rol gaan spelen in de nieuwe Batverse.

Eindelijk weten we meer over de toekomst van het grimmige universum van The Batman! In een recent interview met Variety onthulde Sarah Aubrey eindelijk wat de exacte plek gaat worden van de spin-off The Penguin in het grotere verhaal van The Dark Knight.

Aubrey, die werkt als de Head of Originals bij HBO Max, kreeg de vraag van Variety hoe het verhaal van Colin Farrell's Penguin zich zal gaan verhouden tot de originele film. Deze werd geregisseerd door Matt Reeves met Robert Pattinson in de hoofdrol. Aubrey liet toen weten dat The Penguin zich direct na de eerste film zal afspelen.

Ook liet Aubrey vallen dat de serie een belangrijke brug zal vormen in de algehele tijdlijn van het aankomende Batman-universum. De serie zal namelijk de periode overbruggen tussen de eerste en de tweede film, en beslaat het leven van Oswald Cobblepot.



Meer details over de serie
Aubrey vertelde verder: "Het doel hiervan is om te laten zien hoe het leven van Oz eruit ziet, en dat is heel erg op de straten van Gotham, proberen over te komen zoals alleen de Penguin dat kan. Als een ritselaar en een strateeg met zijn eigen ambities."

Ze vervolgde: "Het is een geweldig voorbeeld van de tijd die je in acht afleveringen hebt om een langer lopend karakterverhaal te vertellen met veel leuke wendingen en nieuwe personages. Het gaat heel erg over Gotham op dat niveau van de straat, omdat hij niet rondvliegt zoals Batman. We omarmen dat allemaal als een heel specifieke ervaring voor het publiek."

Een releasedatum heeft Aubrey helaas niet kunnen noemen.

Aanbevolen artikelen