Makers 'The Vampire Diaries' komen opnieuw met serie van een populaire boekenreeks

'The Vampire Diaries'-makers brengen nieuwe serie

Als je een succesformule hebt gevonden zou je wel gek zijn om wat anders te doen, toch?

Glenn Walsh, 3 december 2022 15:10

Van 2009 tot 2017 zijn fans van The Vampire Diaries vermaakt met acht seizoenen van de serie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith. Maker van de serie Julie Plec zet nu haar zinnen op een nieuwe serie, eveneens gebaseerd op populair literair werk.
Julie Plec zal samen met Carina Adly MacKenzie (Roswell, New Mexico) het werk We Were Liars van E. Lockhart tot een serie maken voor Prime Video. Er is een deal gesloten tussen Julie Plec, haar bedrijf, Universal en schrijver E. Lockhart om een drieluik te gaan maken waarbij Julie Plec, Carina Adly MacKenzie en E. Lockhart zelf als uitvoerend producent aan de slag gaan.

Psychologische horror
Het boek We Were Liars kwam uit in 2014 en wist veel succes bij de critici te behalen. Zo won het de Goodreads Choice Award en kwam het in de top tien van de ALA lijst voor jongvolwassenen in de categorie beste fictie. Het draait om de familie Sinclair die elke zomer op hun privé eiland doorbrengt totdat hun geluk ineens omdraait.

Het zorgeloze leven van de familie wordt plot verstoord als de 15-jarige dochter Candace ineens iets mysterieus overkomt wat ze niet kan herinneren. Dit resulteert in dat ze samen met drie vrienden het mysterieuze moment ineens weer behandeld twee jaar later.

Momenteel wordt het verhaal en de serie geschreven bij Amazon. Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over We Were Liars. Plots zin gekregen in The Vampire Diaries? Kijk alle afleveringen op HBO Max.


Bron: Deadline

Lees meer over: We Were Liars, The Vampire Diaries, Julie Plec, Amazon, Prime Video

Populair nieuws