De meest teleurstellende special effects in 'The House of the Dragon'

Slechtste special effects in 'HotD' volgens fans

Op Reddit worden een aantal scènes besproken waarvan de special effects redelijk amateuristisch ogen.

Bas de Kramer, 3 december 2022 15:48

Op Reddit wordt altijd het nodige besproken over lopende series. Ook The House of the Dragon ontkomt niet aan het oordeel van de Redditors. Dit keer zoomen wij in op de special effects in het eerste seizoen van The House of the Dragon.
De serie ziet er over het algemeen natuurlijk prachtig uit, maar er zitten toch een aantal scènes in die de fans teleurstellen.

Hert uit videogame
De fans zijn zeer tevreden over het uiterlijk van de draken, maar het leek of er weinig geld over was om daarna in andere dieren te investeren. Volgens Redditors zag het hert dat Viserys tijdens de jacht doodde eruit alsof het rechtstreeks uit een videogame kwam gelopen.


Draak krimpt om door deur te passen
Een andere scène die de aandacht trok was die in aflevering 9 waarbij Rhaenys en haar draak Meleys de kroning van Aegon bedierven. Deze dramatische scène kon de fans visueel niet beroeren vanwege "rare gloed rond haar hoofd die er niet goed uitzag", en vanwege het feit dat "de draak leek te krimpen om door de deur te passen".

Green screen
Onderstaand nog een klacht van een Redditor die het gevoel heeft dat bij sommige shots achter de drakenruiters wel hele duidelijke greenscreens zitten:

Kijk de special effects uit The House of the Dragon nog eens terug op HBO Max.
Bron: Startefacts

Lees meer over: house of the dragon, game of thrones, ned stark, stark, hbo max

Populair nieuws