search
Zo had seizoen 2 van 'The Midnight Club' eruit gezien
Series / Nieuws

Zo had seizoen 2 van 'The Midnight Club' eruit gezien

Dit was Mike Flanagan van plan voor 'Midnight Mass' seizoen twee

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu bekend is dat het spannende The Midnight Club geen tweede seizoen zal krijgen, willen we natuurlijk weten wat er had kunnen gebeuren.

In een post op zijn Tumblr-pagina doet bedenker Mike Flanagan uit de doeken hoe het tweede seizoen van The Midnight Club eruit had kunnen zien.

Doctor Stanton
Zo zou Dr. Stanton, gespeeld door Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street), de dochter zijn van de originele leider van Paragon, Aceso. Zij schreef het dagboek dat Ilonka (Iman Benson) vond in het eerste seizoen.

Ook wordt de reden voor de pruik van Dr. Stanton bekend gemaakt: de arts is zelf ook ziek. Dat had een interessante parallel kunnen zijn met de kinderen.

Gedoemde liefde
Het tweede seizoen zou gestart zijn met Amesh (Sauriyan Sapkota). Hij zou het eerste verhaal vertellen, maar door zijn vergevorderde glioblastoom gaat dat hem moeilijk af. De eerste paar afleveringen zouden in teken staan van zijn relatie met Natsuki en zijn naderende dood.

Ondertussen probeert Ilonka over het einde van het eerste seizoen te komen en hoe ze door Julia Jayne voor de gek gehouden was. Ook zij wordt verliefd en valt meer en meer voor Kevin.

In Ilonka's verhaal, dat de hele serie zou duren, zou niet zijzelf maar Anya (Ruth Codd) de hoofdrol spelen.

Zo zijn er nog veel meer interessante feitjes over het tweede seizoen dat nooit zal verschijnen. Niet op Netflix, althans.

Het eerste seizoen kun je ondertussen gewoon hier terugkijken!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen