Opnames 'Teen Titans' pilot mogelijk deze zomer

De serie moet echt trouw zijn aan het bronmateriaal en als baanbrekend gelden.

Jim Pedd, 21 mei 2015 16:41

Het lijkt erop dat de aankomende TNT-serie over de Teen Titans er mogelijk toch gaat komen. TVLine mocht de baas van het netwerk, Kevin Reilly, interviewen en hij vertelde dat de serie er misschien toch gaat komen. Op dit moment is het wachten of hij en producent Akiva Goldsman een manier kunnen vinden om de serie een eigen plek te geven tussen de vele superheldenseries van dit moment.
”Akiva heeft het erg druk met andere dingen,” aldus Reilly. ”Maar misschien deze zomer. Ik ging zitten met Akiva en zei – en hij was het daarmee eens – dat het televisielandschap er op dit moment goed uit ziet op het gebied van superhelden. Dus welke ruimte kan die serie innemen? En hij wil echt zorgen dat het geheel trouw is aan het bronmateriaal.”

En daarom is de toon erg belangrijk. ”Teen Titans gold als baanbrekend toen het begon. Er zaten gevolgen aan dingen die gebeuren. Het was niet alsof iemand dood ging en de rest dan vrolijk verder ging. En er zat een eerste superheld bij die verslaafd was. Het gold verder als een coming-of-age verhaal voor Robin, die het gevoel had dat Batman hem verraden had. Ik denk dat het dus een erg interessante serie kan worden.”

Het is dus echt nog de vraag wanneer deze er gaat komen. TNT wil mogelijk komende zomer beginnen met de opnames, maar of dat door gaat, ligt aan Akiva Goldsman.

Bron: TVLine

Lees meer over: Teen titans, tnt, kevin reilly, akiva goldsman, batman, serie, seizoen, pilot, opnames, bronmateriaal

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws