3 spannende thrillerseries op Netflix die je niet durft af te zetten

3 spannende thrillerseries op Netflix

Maak je borst maar nat voor een lange avond op de bank om alles direct te bingen!

Mitchell van Vuren, 8 december 2022 11:08

Met deze drie vette thrillerseries zit je wel weer even goed! Kijk snel welke van de drie jij sowieso moet zien!

Archive 81 | Netflix | 8 afleveringen
Wanneer restorator Dan Turner een mysterieuze klus aanneemt om een collectie beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren, belandt hij onbedoeld in een onopgelost mysterie over een gevaarlijke sekte.

Terwijl Dan in het verhaal van een vermiste documentairemaakster wordt getrokken, raakt hij ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette.


The Society | Netflix | 10 afleveringen
In deze overlevingsserie moet een groep tieners abrupt op eigen benen leren staan wanneer de rest van de bevolking van hun stadje verdwijnt. Het verhaal begint wanneer de leerlingen van de plaatselijke middelbare school vroeg terugkeren van een afgelaste excursie en ontdekken dat iedereen weg is.

Een donker bos sluit opeens het stadje in en zorgt ervoor dat de buitenwereld onbereikbaar is geworden voor de scholieren. Zonder telefoon of internet moeten de overlevers hun eigen regels bedenken om met beperkte middelen te overleven, met voldoende problemen en spanningen vandien.


Equinox | Netflix | 6 afleveringen
In 1999 wordt de negenjarige Astrid getraumatiseerd door de mysterieuze verdwijning van haar zusje Ida samen met haar schoolklas. Na de tragedie wordt Astrid gekweld door aanhoudende nachtmerries en afschuwelijke visioenen.

Wanneer een van de overlevenden van de klas haar 21 jaar later onverwachts opbelt, besluit Astrid uit te zoeken wat er in 1999 is gebeurd. Als ze de gebeurtenissen uit het verleden begint op te rakelen, ontdekt ze een duistere en verontrustende waarheid die beter begraven had kunnen blijven.


Bron: Netflix

Lees meer over: equinox, the society, archive 81, netflix, thriller

Populair nieuws