search

Ons nieuws van donderdag 8 december 2022

Ook Viaplay ontkomt er niet aan: grote serie wordt al na één seizoen gecanceld
Series / Nieuws

Ook Viaplay ontkomt er niet aan: grote serie wordt al na één seizoen gecanceld

Groots opgezette countrymuziek-serie wordt al na één seizoen weer stopgezet.

Alle grote streamingsdiensten hebben er wel eens mee te kampen. Een nieuwe serie die helaas minder aanslaat dan verwacht of die om andere redenen moet worden gecancelled.

In De Verenigde Staten heeft FOX de dramaserie 'Monarch' over de muziekindustrie na één seizoen geannuleerd. De serie werd in Nederland sinds kort uitgezonden door de streamingsdienst ViaPlay, die zich naast de Formule 1 natuurlijk graag breder in Nederland wil profileren.

Country
De serie gaat over Amerika's eerste familie die countrymuziek maakt en met succes exploiteert. De familie wordt geleid door de waanzinnig getalenteerde Queen of Country Music 'Dottie Cantrell Roman' maar die sterft in de eerste aflevering. De rest van de familie moet de exploitatie voortzetten maar dat is allemaal nog niet zo makkelijk.

Acteurs
In de serie speelden onder andere Anna Friel, Trace Adkins, Joshua Sasse, Beth Ditto en Susan Sarandon.

Kijkcijfers vielen ver terug
De eerste aflevering trok bij Fox in totaal 3,8 miljoen kijkers en was daarmee zeer succesvol. De rest van het eerste seizoen trok echter veel minder kijkers en daarom is de stekker er nu alweer uitgetrokken.

Kijk de serie op Viaplay.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een flinke update voor 'The Rings of Power' seizoen 2
Series / Nieuws

Weer een flinke update voor 'The Rings of Power' seizoen 2

De populaire fantasy serie zal een aantal nieuwe gezichten hebben in het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings Of Power seizoen 2 voegt 8 nieuwe castleden toe aan de Prime Video serie, die midden in de opnames van het nieuwe seizoen zit.

Na afwezigheid op het witte doek sinds de originele trilogie van Peter Jackson, keert het geliefde Lord of the Rings-universum van J.R.R. Tolkien terug in 2022, maar nu als een televisieserie op Prime Video.

Terwijl Rings of Power seizoen 2 doorgaat met filmen in het Verenigd Koninkrijk, heeft Prime Video de cast voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. De streamingdienst kondigde woensdag aan dat het op Tolkien gebaseerde drama 8 nieuwe terugkerende acteurs zal krijgen die zullen debuteren in The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2.
Vergelijkbaar met de initiële castings voor The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 1, houdt Prime Video de identiteit van alle nieuwe castleden geheim.

Wat we kunne verwachten in seizoen 2
De oorlog tegen Sauron zal een van de centrale punten zijn van The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2.

Een ander groot verhaal dat we kunnen verwachten van The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 is de diepere verkenning van de Stranger. De Rings of Power seizoen 1 finale onthulde dat, hoewel hij niet Sauron was, de Stranger in feite een Istari was, beter bekend als een tovenaar. Of The Stanger Gandalf is, moet nog blijken, maar dat wordt naar verwachting een cruciaal punt in het nieuwe seizoen. Met Nori aan zijn zijde zal het duo samen naar Rhûn reizen om de Stranger te helpen meer over zijn krachten te ontdekken.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power is te streamen op Prime Video



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-ster verklapt dikke spoiler voor seizoen 2 van de Marvel-serie
Series / Nieuws

'Loki'-ster verklapt dikke spoiler voor seizoen 2 van de Marvel-serie

Ondanks dat het tweede seizoen nog niet uit is kan lijkt deze actrice geen geheim te kunnen houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Loki was een van de grootste projecten van het Marvel Cinematic Universe en opende enkele grote deuren voor The Multiverse Saga. Het tweede seizoen van de serie is in volle gang en heeft onlangs een belangrijke Game of Thrones-ster gecast in een rol die vermoedelijk de hoofdantagonist zal zijn.

Tijdens de finale van Loki seizoen 1 wordt onthuld dat alle TVA-agenten eigenlijk varianten zijn die zijn gehersenspoeld om te geloven dat ze dat niet zijn, en wanneer dat feit wordt onthuld aan Ravenna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) ontsnapt ze en gaat ze er alleen op uit.

In een nieuw interview vertelt Mbatha-Raw over de rol van haar personage in het tweede seizoen met een enorme spoiler. "In Loki is Ravonna een krachtige aanwezigheid," vertelde Mbatha-Raw aan ET Online over het tweede seizoen "zelf gaat Renslayer uit de TVA, waar ik echt enthousiast over ben."

Een nieuw team
Marvel Studios is al begonnen met de productie van Loki Seizoen 2 en we weten al dat het een totaal ander team zal hebben. De serie zal regisseur Kate Herron vervangen door Moon Knight regisseurs Aaron Moorhead en Justin Benson.

Herron heeft eerder geen commentaar gegeven op het verlaten van de serie, maar nu lijkt het erop dat de regisseur klaar is om te bespreken waarom ze niet verder is gegaan met Loki. In een eerder interview onthulde de regisseur precies waarom ze besloot niet aan boord te blijven van seizoen twee van het project.

"Ik zat in totaal drie jaar in de show. Ik had het gevoel dat ik er alles in had gestopt," vertelde Herron aan Variety. "Het is bijna als een kampvuurverhaal waarin elke filmmaker zijn eigen kijk en perspectief meebrengt. Ik had het gevoel dat ik er zoveel aan had gegeven. Ik had zoiets van: 'Weet je wat, ik heb het gevoel dat dit mijn inspanning was voor Loki.'

Loki is te streamen op Disney+



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspelers 'House of the Dragon' beroofd van nominatie Critics Choice Awards
Series / Nieuws

Hoofdrolspelers 'House of the Dragon' beroofd van nominatie Critics Choice Awards

De fans op Reddit begrijpen er niets van dat hoofdrolspelers niet meedingen naar de Critics Choice Awards.

Hitserie House of the Dragon heeft drie nominaties ontvangen van de Critics Choice Awards. Een nominatie voor de beste dramaserie en twee voor de beste bijrol (Milly Alcock en Matt Smith). Opvallender dan de wel verkregen nominaties zijn de nominaties die de serie niet kreeg.

Vriend en vijand is het er wel over eens dat de beide hoofdrolspelers van de serie: Paddy Considine (King Viserys) en Emma D'Arcy (Rhaenyra) een machtige acteerprestatie hebben neergezet.

Beroofd van nominatie
Fans zijn vooral "geschokt" over het feit dat Considine is "beroofd" van een nominatie, ook al lijken hier wel verklaringen voor te zijn. Je zou immers kunnen stellen dat Considine niet de echte hoofdpersoon is, maar weer een te grote rol heeft voor een bijrol. Ze hadden hem moeten aandragen als bijrol en niet als hoofdrol.

Reddit
Op Reddit wordt aangegeven:
"...Hij is NIET de hoofdpersoon, Rhaenyra is dat wel, en ten tweede, waarom zou je het risico nemen hem voor te dragen als hoofdrolspeler in moeilijk te winnen categorie, terwijl een voordracht als bijrol hem bijna een nominatie zou garanderen. Het slaat nergens op"




Afwijzing D'Arcy
Het feit dat D'Arcy ook werd afgewezen voor een nominatie, maakte ook veel mensen verontwaardigd. D'Arcy maakt een volgend jaar echter opnieuw kans terwijl het personage van Considine al is vermoord, wat betekent dat zijn vertolking van King Viserys niet opnieuw zal worden genomineerd.

Naast House of the Dragon strijden de volgende shows voor Beste Dramaserie: Andor, Bad Sisters, Better Call Saul, The Crown, Severance, Euphoria, The Good Fight en Yellowstone.

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jenna Ortega had corona tijdens iconische dansscène in 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega had corona tijdens iconische dansscène in 'Wednesday'

\'Wednesday\'-actrice Jenna Ortega heeft onthuld dat ze corona had tijdens het filmen van de dansscène die viraal gaat op TikTok.

De Netflix-serie Wednesday is een enorme hit en vooral de dansscène uit de serie gaat op het moment viraal. Nu blijkt alleen dat Jenna Ortega, de actrice die Wednesday Addams speelt, corona had tijdens het opnemen van deze scène.

De inmiddels iconische dansscène uit Wednesday is viraal gegaan op TikTok dankzij de unieke bewegingen van Jenna Ortega. Maar een recente onthulling van de actrice maakt haar prestatie zelfs nog indrukwekkender. Ortega vertelde onlangs namelijk aan NME dat ze tijdens het opnemen van de scène corona had en ze zich erg ziek voelde tijdens het filmen van de dans.

Aangereden door een auto
"Ik had het nummer ongeveer een week eerder gekregen en ik heb gewoon alles eruit gehaald wat ik kon... Het is gek, want het was mijn eerste dag met COVID, dus het was vreselijk om te filmen. Ja, ik werd wakker en - het is raar, ik word nooit ziek en als dat wel gebeurt is het nooit erg - ik had pijn in mijn lichaam".

"Ik had het gevoel dat ik door een auto was aangereden en dat er een kleine goblin in mijn keel was losgelaten en aan de wanden van mijn slokdarm aan het krabben was. Ze gaven me medicijnen tussen de opnames door, omdat we wachtten op het positieve resultaat". Op dat moment had Ortega dus nog geen positief testresultaat gehad, waardoor ze toch op de set mocht.

Na Ortega's onthulling kreeg Netflix online erg veel kritiek, aangezien Ortega op de set gelaten werd toen ze zich zo ziek voelde en ze andere acteurs of leden van de crew had kunnen besmetten. MGM, het productiebedrijf achter de serie, zegt echter dat ze alle protocollen hebben gevolgd en Ortega van de set hebben verwijderd zodra de test positief was.

Wednesday is te zien op Netflix. Bekijk de dansscène hieronder.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunner maakt een hoopvolle belofte voor 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

Showrunner maakt een hoopvolle belofte voor 'The Witcher' seizoen 3

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich belooft dat er in seizoen 3 van 'The Witcher' meer gefocust zal worden op de originele boeken.

Seizoen 2 van The Witcher werd door de critics beter ontvangen dan het eerste seizoen, maar de echte fans van de serie waren minder enthousiast. Het seizoen week namelijk wel erg veel af van de boeken. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft nu belooft dat seizoen 3 meer op de originele boeken zal focussen.

The Witcher is gebaseerd op een reeks romans van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De meeste kijkers waren enthousiast over de verhaallijnen in het eerste seizoens, maar veel fans vinden dat de schrijfkwaliteit in het tweede seizoen van de serie achteruit is gegaan en dat er teveel afgeweken wordt van de boeken.

Verschuiving terug naar de boeken
Nadat Hissrich een bericht op Instagram plaatste over de The Witcher spin-off The Witcher: Blood Origin, kreeg ze veel kritiek op de serie. De showrunner nam de tijd om op hierop te reageren in een poging haar werk te verdedigen, terwijl ze beloofde dat seizoen 3 meer van Sapkowski's bronmateriaal zal gebruiken:

"Wat ik wil zeggen is: ik heb de fans gehoord. En seizoen 3 laat heel goed zien dat die verschuiving teruggaat naar de boeken, in navolging van Sapkowski's geweldige reizen van onze hoofdpersonages. Ik ben super enthousiast dat mensen het gaan zien en zich gehoord gaan voelen".

"We beantwoorden ook veel vragen uit de eerste twee seizoenen - de reis van Cahir, de introductie van de Scoia'tael en hoe onze familie weer bij elkaar komt. Ik denk ook dat seizoen 3 veel van de speculaties die er gaande zijn zal kalmeren - als we daar maar eerder konden komen!"

The Witcher is te zien op Netflix. The Witcher: Blood Origin verschijnt op 25 december.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De top 10 best bekeken Netflix-series van Nederland in de afgelopen week
Series / Nieuws

De top 10 best bekeken Netflix-series van Nederland in de afgelopen week

Hier het wekelijkse top 10 overzicht van de best bekeken Netflix series.

Netflix publiceert wekelijks lijstjes van de best bekeken Netflix-series. Het leek ons een goed idee om de top10-lijst met de meest bekeken series van Nederland voortaan wekelijks met jullie delen. In de week van 28 november tot en met 4 december 2022 is dit de top 10.

Tien meest bekeken series

In de laatste week is het meest bekeken:
1. Wednesday: Seizoen 1
2. The Crown: Seizoen 5
3. 1899: Seizoen 1
4. Firefly Lane: Seizoen 2
5. Dead to Me: Seizoen 3
6. Manifest: Seizoen 4
7. Elite: Seizoen 6
8. One of Us Is Lying: Seizoen 2
9. Crime Scene: The Texas Killing Fields: Seizoen 2
10. From Scratch: limited series: Seizoen 3

Opvallend
Vorige week viel Manifest op doordat zij met maar liefst twee seizoenen in de lijst voorkwam, zowel seizoen drie als seizoen vier. Kennelijk waren er de nodige kijkers die seizoen drie nog helemaal niet hadden bekeken. Inmiddels hebben zij dat kennelijk wel gedaan want nu staat alleen seizoen 4 nog in de lijst. Nieuw in de lijst is het tweede seizoen van Firefly Lane.

Kijk Firefly Lane (met onder andere Katerine Heigl) op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldige hitserie vanaf nu volledig te streamen bij Prime Video
Series / Nieuws

Geweldige hitserie vanaf nu volledig te streamen bij Prime Video

In totaal verschenen er zeven seizoenen die nu allemaal te streamen zijn...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Cold Case verscheen alweer in het jaar 2003. Door de jaren heen heeft ze heel wat kijkers aan zich weten te binden. Ondertussen zijn alle seizoenen van deze reeks te streamen op Prime Video.

Groot was de verbazing onder fans van de reeks toen in 2010 bekend werd gemaakt dat er uiteindelijk geen achtste seizoen meer zou verschijnen van de populaire serie. Ook op vandaag wordt ze nog steeds algemeen gewaardeerd. Op IMDB kan de reeks bijvoorbeeld rekenen op een score van 7,6/10.

Prime Video
Om mensen die deze geweldige serie nog niet hebben gezien de kans te geven om daar verandering in te brengen heeft Prime Video er nu voor gekozen om alle zeven de seizoenen toe te voegen aan haar platform.

Bovenstaande zorgt ervoor dat de abonnees van deze streamingdienst vanaf nu kennis kunnen maken met detective Lilly Rush (gespeeld door Kathryn Morris). Zij werkt bij de politie van Philadelphia en is aangesteld om oude misdaden op te lossen. Hiervoor kan ze uiteraard ook rekenen op de kennis en hulp van haar team.

Heb jij Cold Case nog nooit eerder gezien, maar ben je wel te vinden voor een leuke politie- / detectiveserie? Dan is het zeker de moeite waard om deze reeks even te gaan bekijken. Dat is in ieder geval vanaf nu mogelijk op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer spionagethriller 'Treason': vanaf 26 december op Netflix
Series / Nieuws

Trailer spionagethriller 'Treason': vanaf 26 december op Netflix

Netflix heeft een spannende trailer gedeeld voor de spionagethriller Treason.

Netflix komt dit jaar met een spionagethriller genaamd 'Treason', met Daredevil-acteur Charlie Cox in de hoofdrol. De miniserie is vanaf 26 december op de streamingsdienst te zien.

Daredevil-acteur Charie Cox is niet alleen bezig met het uithangen van de held in het MCU. Nee, binnenkort is hij ook op Netflix te zien als de baas van de MI6, oftewel de Secret Intelligence Service uit het Verenigd Koninkrijk.

Treason-trailer
De nieuwe baan van Cox's personage, Adam Lawrence, komt al gauw in gevaar wanneer een Russische spionne van hem zijn doelwit maakt.

Vervolgens ontstaat er een genadeloos spel tussen Lawrence, de spionne en Lawrence's echtgenote (Oona Chaplin). Geheimen lekken uit en iedereen vecht voor zichzelf.

Treason wordt gemaakt door Matt Charman, de schrijver van het door Steven Spielberg geregisseerde Brigde of Spies.

Treason is vanaf 26 december te zien op Netflix. Het eerste seizoen van Treason zal uit 6 afleveringen bestaan.

Bekijk hieronder de eerste trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De misdaadserie 'Perry Mason' krijgt pakkende teaser trailer voor seizoen 2
Series / Nieuws

De misdaadserie 'Perry Mason' krijgt pakkende teaser trailer voor seizoen 2

HBO heeft de eerste trailer gedeeld voor Perry Mason seizoen 2.

HBO heeft de eerste trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Perry Mason-reboot. De serie gaat 6 maart weer van start.

Uiteraard keert Matthew Rhys terug om te verschijnen in deze goed ontvangen mysterieserie geproduceerd door Robert Downey Jr. op HBO Max.

Perry Mason seizoen 2
Maanden nadat de zaak rondom Dodson afgerond is, pakt het verhaal op wanneer de erfgenaam van een machtige oliefamilie op brute wijze vermoord wordt.

Wanneer de officier van justitie de meest voor de hand liggende verdachten op probeert te sporen, bevinden Perry, Della en Paul zich in het middelpunt van een zaak die verreikende samenzweringen aan het licht zal brengen.

Eerder werd al aangekondigd dat Tatiana Maslany niet terugkeert voor dit tweede seizoen. Ook John Lithgow laat het tweede seizoen achter wegen. Matthew Rhys, Juliet Rylance en Chris Chalk zijn er gelukkig wel weer bij.

Perry Mason seizoen 2 gaat 6 maart 2023 van start op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Strike': Misdaadserie van BBC start snel met het vijfde seizoen
Series / Nieuws

Trailer 'Strike': Misdaadserie van BBC start snel met het vijfde seizoen

De misdaadserie Strike, gebaseerd op het werk van J.K. Rowling, komt snel met een vijfde seizoen.

We hebben een trailer ontvangen van het vijfde seizoen van Strike, de serie gebaseerd op de boeken van de wereldberoemde schrijfster J.K. Rowling.

We weten eindelijk wanneer het vijfde seizoen van de Strike-serie kunnen verwachten. Strike: Troubled Blood is de nieuwste adaptatie van de boekenserie van schrijfster J.K. Rowling.

Strike: Troubled Blood-trailer
J.K. Rowling heeft de boeken geschreven onder het pseudoniem Robert Galbraith, een detective met een verleden als militair. Momenteel heeft ze zes boeken geschreven in de reeks, waarvan er al vier een tv-adaptatie ontvangen hebben.

Het vijfde boek, Troubled Blood uit 2020, is de volgende op de lijst. Het volgt detective Cormoran Strike terwijl hij voor het eerst in zijn leven een veertig jaar oude zaak oppakt.

In de trailer zien we hoe de beste man Cornwall binnenloopt, waar hij zijn familie hoopt te bezoeken, wanneer hij aangesproken wordt door een vrouw. Ze is jaren geleden haar moeder kwijtgeraakt, en ze vraagt of Cormoran haar wil helpen.

Strike: Troubled Blood gaat 11 december van start op BBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 spannende thrillerseries op Netflix die je niet durft af te zetten
Series / Netflix Kijktip

3 spannende thrillerseries op Netflix die je niet durft af te zetten

Maak je borst maar nat voor een lange avond op de bank om alles direct te bingen!

Met deze drie vette thrillerseries zit je wel weer even goed! Kijk snel welke van de drie jij sowieso moet zien!

Archive 81 | Netflix | 8 afleveringen
Wanneer restorator Dan Turner een mysterieuze klus aanneemt om een collectie beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren, belandt hij onbedoeld in een onopgelost mysterie over een gevaarlijke sekte.

Terwijl Dan in het verhaal van een vermiste documentairemaakster wordt getrokken, raakt hij ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette.



The Society | Netflix | 10 afleveringen
In deze overlevingsserie moet een groep tieners abrupt op eigen benen leren staan wanneer de rest van de bevolking van hun stadje verdwijnt. Het verhaal begint wanneer de leerlingen van de plaatselijke middelbare school vroeg terugkeren van een afgelaste excursie en ontdekken dat iedereen weg is.

Een donker bos sluit opeens het stadje in en zorgt ervoor dat de buitenwereld onbereikbaar is geworden voor de scholieren. Zonder telefoon of internet moeten de overlevers hun eigen regels bedenken om met beperkte middelen te overleven, met voldoende problemen en spanningen vandien.



Equinox | Netflix | 6 afleveringen
In 1999 wordt de negenjarige Astrid getraumatiseerd door de mysterieuze verdwijning van haar zusje Ida samen met haar schoolklas. Na de tragedie wordt Astrid gekweld door aanhoudende nachtmerries en afschuwelijke visioenen.

Wanneer een van de overlevenden van de klas haar 21 jaar later onverwachts opbelt, besluit Astrid uit te zoeken wat er in 1999 is gebeurd. Als ze de gebeurtenissen uit het verleden begint op te rakelen, ontdekt ze een duistere en verontrustende waarheid die beter begraven had kunnen blijven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe obsessies in eerste beelden 'You' seizoen 4
Series / Foto's

Nieuwe obsessies in eerste beelden 'You' seizoen 4

Joe mag zijn naam dan hebben veranderd voor het vierde seizoen 'You', uit de nieuwe beelden blijkt dat hij zijn streken niet heeft veranderd.

Het duurt nog even voordat we super stalker Joe uit You weer kunnen volgen, terwijl hij een spoor van bloederige moorden achter zich laat. Maar niet getreurd: met deze first-look foto's van Netflix kom je de komende maanden wel door.

Een kleine opfrisser voor wie vergeten is hoe het vorige seizoen, deel 3, eindigde. Het begon met en zijn net zo moorddadige vrouw, Love Quinn (Victoria Pedretti). Ze hebben zich na alle tumult uit het tweede seizoen gevestigd in de welvarende stad Madre Linda in Noord-Californië.

Je zou denken dat een gedeelde hobby het paar dichter bij elkaar zou brengen, maar helaas groeien de twee steeds verder uit elkaar - vooral als Joe een nieuwe obsessie vindt bij de plaatselijke bibliothecaris Marienne (Tati Gabrielle). Met alle gevolgen van dien.

Vierde seizoen
In het vierde seizoen volgen we de moorddadige - en nu ook behaarde - romanticus Joe (Penn Badgley) terwijl hij probeert zijn verleden achter zich te laten.

Dat doet hij geheel in stijl met een nieuwe academische leven in Londen. Maar zoals we zien op deze nieuwe foto's van Netflix, heeft hij het absoluut niet makkelijk om zijn oude gewoonten te doorbreken. Vraag blijft: gaat Joe eindelijk de ware liefde vinden waardoor hij stopt met moorden?

Het nieuwste hoofdstuk in Joe's leven is opgesplitst in twee delen van vijf afleveringen. You deel 1 gaat in première op 9 februari en deel 2 komt precies een maand later op Netflix, namelijk op 9 maart.

Cast
Wie zit er in de cast van You seizoen 4? Tati Gabrielle keert terug als Marienne. Er zijn ook een hoop nieuwe karakters.

Joe's chique nieuwe sociale kring wordt gespeeld door: Charlotte Ritchie (Feel Good), Ed Speleers (Outlander), Tilly Keeper (EastEnders), Lukas Gage (The White Lotus), Stephen Hagan (The Larkins), en meer

Nieuwsgierig naar het vierde seizoen van You? Je bekijkt de eerste trailer hieroder.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De vijf meest in het oog springende dames in series van de jaren '90
Series / Featured

De vijf meest in het oog springende dames in series van de jaren '90

Een opsomming van de 5 meest in het oog springende dames uit series uit de jaren '90.

De jaren '90 waren een geweldige tijd voor tv-series en er waren de nodige bevallige dames die in deze series alle aandacht naar zich toe trokken. Dit zijn de 5 meest sexy vrouwen in tv-series uit de jaren '90.

Pamela Anderson - Baywatch
Pamela Anderson speelde de rol van badmeester Casey Jean "C.J." Parker in Baywatch, een populaire tv-show in de jaren '90. Ze stond bekend om haar blonde lokken, verbluffende figuur en haar iconische rode zwempak. Zij was het absolute sekssymbool van de jaren '90.

Jennifer Aniston - Friends
Jennifer Aniston speelde de rol van Rachel Green in Friends, een tv-serie die nog altijd goed bekeken wordt. Rachel was grappig en lief met een dito uitstraling. Zij was de ideale schoondochter van de jaren '90.

Sarah Michelle Gellar - Buffy the Vampire Slayer
Sarah Michelle Gellar speelde de rol van Buffy Summers in Buffy the Vampire Slayer, een tv-serie die zeer populair was in de jaren '90. Het personage van Gellar was een sterke en bekwame vampierdoder met bijzondere vecht vaardigheden.

Alyssa Milano - Charmed
Alyssa Milano speelde de rol van Phoebe Halliwell in Charmed, een populaire tv-serie in de jaren '90. Milano's karakter was krachtig en lief en zij beschikte over bovennatuurlijke krachten.

Lucy Lawless - Xena: Warrior Princess
Lucy Lawless speelde de rol van Xena in Xena: Warrior Princess, ook al zo een populaire tv-serie in de jaren '90. Xena was een sterke krijger. Ze was altijd klaar om in gevecht te gaan in haar altijd sexy outfits.

Kijk de film Baywatch op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende teaser onthult releasedatum 'Yellowjackets' seizoen 2
Series / Nieuws

Spannende teaser onthult releasedatum 'Yellowjackets' seizoen 2

De Emmy-genomineerde serie komt binnenkort terug met nog meer drama van Showtime.

Het zat er al aan te komen maar nu is eindelijk bekend wanneer we de voetbalmeiden van de middelbare school weer kunnen zien in de drama Yellowjackets. Showtime heeft zojuist bekend gemaakt wanneer we seizoen twee kunnen verwachten.

In een teaser kondigt het televisienetwerk aan dat het tweede seizoen van Yellowjackets op vrijdag 24 maart verschijnt op de online kanalen en zondag 26 maart op de televisie. Dat er een tweede seizoen aan zou komen was wel te begrijpen na het aanraden van horrorlegende Stephen King, een 100% score op Rotten Tomatoes en dat de serie zeven Emmy nominaties in de wacht wist te slepen.

Survival, horror en drama in een geel jasje
Het is een serie dat deels een overlevingsverhaal bevat, een psychologische horror is maar ook een zogenoemde 'coming-of-age' drama. De serie volgt een groep meiden van de middelbare school die samen een voetbalteam vormen en een vliegtuigramp weten te overleven waardoor ze gestrand raken in de diepe wildernis.

In het tweede seizoen maken Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Courtney Eaton, Liv Hewson, Steven Krueger, Warren Kole, Kevin Alves en Sophie Nélisse hun opwachting. Laatstgenoemde wist al te vertellen dat het tweede seizoen extreem veel geweld zal bevatten.

Nog even wachten dus op het tweede seizoen van Yellowjackets. Kijk hieronder alvast de teaser.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars' geeft spectaculaire trailer prijs voor 'The Bad Batch'
Series / Trailer

Star Wars' geeft spectaculaire trailer prijs voor 'The Bad Batch'

Na maanden van wachten krijgen we ook eindelijk te horen wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten.

Wie fan is van Star Wars: The Bad Batch heeft er even op moeten wachten, maar de trailer van het tweede seizoe is eindelijk verschenen.

Niet alleen leuk om alvast in de sfeer te komen en iets te zien over het verhaal, maar we komen ook meteen de releasedatum van de serie te weten.

Andor
Bij Disney+ zitten ze absoluut niet chill. [/i]Andor[/i] is nog maar net afgelopen, maar lang wachten op een nieuwe serie hoeven we niet. De productie van Star Wars draait namelijk overuren.

We krijgen binnenkort namelijk het langverwachte vervolg van Star Wars: The Bad Batch te zien. In mei dit jaar verscheen de eerste trailer van het tweede seizoen al en nu volgt de officiële trailer.

Hierin zien we meer van het verhaal én komen we te weten vanaf welke datum het verhaal te volgen is.

Releasedatum
Lang hoeven we overigens niet meer te wachten op het eerste seizoen van Star Wars: The Bad Batch. Dat hebben we namelijk al wel lang genoeg gedaan. Je streamt de show namelijk al vanaf 4 januari exclusief op Disney+.

Extra leuk nieuws: de serie begint met een dubbele aflevering. Daarna komen de afleveringen iedere week op woensdag online.

Nieuwsgierig naar Star Wars: The Bad Batch? Bekijk hieronder alvast naar de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-ster reageert op vertrek Henry Cavill
Series / Nieuws

'The Witcher'-ster reageert op vertrek Henry Cavill

Het vertrek van de hoofdrolspeler heeft flink wat stof doen opwaaien.

Henry Cavill is in trek de laatste tijd. Onder andere keerde hij terug als Superman in Black Adam. Helaas maakte hij ook bekend de hitserie The Witcher te verlaten. Nu heeft Michelle Yeoh, actrice uit spin-off The Witcher: Blood Origin, haar stilzwijgen over de situatie verbroken.

Cavill zal in de Netflix-serie worden vervangen door Liam Hemsworth om de witcher Geralt of Rivia te spelen. Cavill wenste zijn opvolger veel succes en zei zelfs dat hij "enthousiast" is over de vertolking van Hemsworth.

Michelle Yeoh, die laatst weer in de schijnwerpers belandde door de goed ontvangen film Everything Everywhere All At Once, heeft zich nu uitgesproken over het vertrek van Cavill en het aannemen van Hemsworth. Ook zij kijkt reikhalzend uit naar de manier hoe Hemsworth de rol zal gaan vertolken.



Michelle Yeoh over de wisseling van de wacht
Tegen E! News vertelde Yeoh het volgende over de nieuwe acteur voor Geralt of Rivia: "Ik denk dat Henry het geweldig heeft gedaan. Laten we zien wat Liam te brengen heeft, toch? Dat is hoe het is."

De fans zullen zich er bij moeten neerleggen dat witcher Geralt een nieuw gezicht zal gaan krijgen, en we zullen zelfs gaan meemaken hoe goed Hemsworth de rol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen!

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jim Parsons wilde meer 'The Big Bang Theory' maar dan zonder Sheldon
Series / Nieuws

Jim Parsons wilde meer 'The Big Bang Theory' maar dan zonder Sheldon

Jim Parsons (Sheldon) had graag meer 'The Big Bang Theory' gezien, maar dan zonder het hoofdpersonage Sheldon.

The Big Bang Theory is heel lang doorgegaan en heeft zelfs een prequel serie gekregen: Young Sheldon. De acteur die Sheldon speelt in The Big Bang Theory, Jim Parsons, vertelde dat hij graag meer The Big Bang Theory had gezien.

Jim Parsons had graag gewild dat The Big Bang Theory doorgegaan was, maar dan zonder Sheldon. In 2019 eindigde de sitcom na 12 jaar, ondanks dat de serie nog heel populair was.

The Big Bang Theory is gestopt, omdat Parsons de serie verliet. De rest van de cast wilde nog heel graag doorgaan, maar er is toch gekozen om de serie af te sluiten met iedereen.

Toch nog interesse in The Big Bang Theory
Drie jaar nadat de serie eindigde, geeft Parsons toe dat hij het leuk had gevonden om te zien hoe de serie er uit zou zien zonder zijn personage.

Dit is wat hij zei: "Ik kan niet zeggen dat ik verrast was, maar ik zou ook niet verbaasd zijn geweest als het was doorgegaan. Er was een deel van mij dat een gevoel van vreugde had dat het zonder mij door zou kunnen gaan! Maar dat is niet wat er gebeurde".

Bekijk hier The Big Bang Theory


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-kijkers zijn verdeeld over de nieuwe misstap van Jamie
Series / Nieuws

'Yellowstone'-kijkers zijn verdeeld over de nieuwe misstap van Jamie

In de laatste aflevering van 'Yellowstone' heeft Jamie een beslissing genomen, waar niet alle fans achter staan.

Het vijfde seizoen van Yellowstone heeft tot nu toe een aantal interessante wendingen gekend. Ook voor Jamie (Wes Bentley) is het behoorlijk ingewikkeld geworden. En dat heeft hij te danken aan Sarah Atwood (Dawn Oliveri).

Hij is namelijk weer in contact gekomen met Sarah. Dat was misschien niet het beste idee wat Jamie ooit heeft gehad. De fans zijn daarom ook heel erg verdeeld over deze misstap.

Bekijk hieronder de tweets die de fans deelden.

Wat is er gebeurd?
In de aflevering Watch 'Em Ride Away verschijnt Sarah onverwachts op het kantoor van Jamie. Ze vertelt hem dat hij de zaak niet kan procederen vanwege hun afspraakjes.

Jamie heeft daar een tegenbewijs voor en zegt dat de staat daarvoor een raadsman kan inhuren. Het lijkt alsof hij doorheeft dat Sarah hem aan het saboteren is.

Veel fans vinden dat Jamie dom is over de situatie. Anderen snappen dat het een slecht idee is, maar hebben medelijden met Jamie, omdat zijn familie hem zo slecht behandeld.








Yellowstone is hier te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er zit een geheime boodschap in de posters 'National Treasure': binnenkort op Disney+
Series / Nieuws

Er zit een geheime boodschap in de posters 'National Treasure': binnenkort op Disney+

Fans hebben de geheime boodschap van de nieuwe 'National Treasure' ontcijferd!

De nieuwe posters voor National Treasure: Edge Of History bevatten een hele geheime boodschap. Het was aan de fans om deze boodschap op te lossen.

De Disney+-serie, ontwikkeld door Cormac en Marianne Wibberley, volgt nieuwe ontdekkingsreizigers die worden geleid door Jess Valenzuela (Lisette Olivera).

Met de hulp van Riley Poole (Justin Bartha), is Jess op jacht naar drie mystery boxes. Ze is echter niet de enige. De aanwijzingen in die dozen zijn de sleutel tot het vinden van een verloren schat waar de vader van Jess haar over vertelde toen ze jong was.

De geheime boodschap
Het National Treasure-account op Twitter deelde creatieve nieuwe personageposters.
Elk personage heeft zijn of haar eigen omschrijving; Jess is bijvoorbeeld de "Truth Seeker".

In die omschrijvingen zijn bepaalde letters onderstreept. Alles bij elkaar vormen die onderstreepte letters TRUSEERA. Met deze letters kan TREASURE geschreven worden, wat SCHAT betekent.

Bekijk de posters hieronder:









National Treasure is te streamen op Disney+



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.