Nieuwe obsessies in eerste beelden 'You' seizoen 4

Nieuwe obsessies in eerste foto's 'You' seizoen 4

Joe mag zijn naam dan hebben veranderd voor het vierde seizoen 'You', uit de nieuwe beelden blijkt dat hij zijn streken niet heeft veranderd.

Robyn van Gorsel, 8 december 2022 10:29

Het duurt nog even voordat we super stalker Joe uit You weer kunnen volgen, terwijl hij een spoor van bloederige moorden achter zich laat. Maar niet getreurd: met deze first-look foto's van Netflix kom je de komende maanden wel door.

Een kleine opfrisser voor wie vergeten is hoe het vorige seizoen, deel 3, eindigde. Het begon met en zijn net zo moorddadige vrouw, Love Quinn (Victoria Pedretti). Ze hebben zich na alle tumult uit het tweede seizoen gevestigd in de welvarende stad Madre Linda in Noord-Californië.

Je zou denken dat een gedeelde hobby het paar dichter bij elkaar zou brengen, maar helaas groeien de twee steeds verder uit elkaar - vooral als Joe een nieuwe obsessie vindt bij de plaatselijke bibliothecaris Marienne (Tati Gabrielle). Met alle gevolgen van dien.

Vierde seizoen
In het vierde seizoen volgen we de moorddadige - en nu ook behaarde - romanticus Joe (Penn Badgley) terwijl hij probeert zijn verleden achter zich te laten.

Dat doet hij geheel in stijl met een nieuwe academische leven in Londen. Maar zoals we zien op deze nieuwe foto's van Netflix, heeft hij het absoluut niet makkelijk om zijn oude gewoonten te doorbreken. Vraag blijft: gaat Joe eindelijk de ware liefde vinden waardoor hij stopt met moorden?

Het nieuwste hoofdstuk in Joe's leven is opgesplitst in twee delen van vijf afleveringen. You deel 1 gaat in première op 9 februari en deel 2 komt precies een maand later op Netflix, namelijk op 9 maart.

Cast
Wie zit er in de cast van You seizoen 4? Tati Gabrielle keert terug als Marienne. Er zijn ook een hoop nieuwe karakters.

Joe's chique nieuwe sociale kring wordt gespeeld door: Charlotte Ritchie (Feel Good), Ed Speleers (Outlander), Tilly Keeper (EastEnders), Lukas Gage (The White Lotus), Stephen Hagan (The Larkins), en meer

Nieuwsgierig naar het vierde seizoen van You? Je bekijkt de eerste trailer hieroder.

Bron: Netflix

Lees meer over: you

Populair nieuws