search
Showtime! Prins Harry en Meghan Markle docuserie vanaf nu te streamen!

Showtime! Prins Harry en Meghan Markle docuserie vanaf nu te streamen!

Er is de voorbije maanden reeds behoorlijk wat inkt gevloeid over deze docuserie...

Geoffrey Ketels
Er is de voorbije maanden ontzettend veel gezegd en geschreven over de docuserie Harry & Meghan. Nu kunnen we zelf ontdekken waar dit allemaal over gaat, want de miniserie is vanaf nu te streamen bij Netflix.

Hoeft het eigenlijk nog gezegd over wie deze docuserie gaat? Uiteraard zijn de hoofdrollen weggelegd voor de hertog en hertogin van Sussex. Zij doen hun versie van hun spraakmakende liefdesverhaal uit de doeken.

Doorheen de docureeks komen ook de meningen aan bod van niet alleen vrienden, maar ook familieleden van de twee. Het merendeel van deze mensen lieten voorheen nog nooit eerder hun stem horen in het openbaar waardoor heel wat nieuwe meningen kunnen worden verwacht.

Uitstel
Het recentelijke overlijden van de Britse koningin Elizabeth II zorgde ervoor dat Harry en Meghan hadden gevraagd aan Netflix om de lancering van de docuserie uit te stellen. Daar ging 's werelds grootste streamingdienst echter niet mee akkoord.

Verantwoordelijk voor de regie van de docuserie is niemand minder dan Liz Garbus. Zij wist eerder al een Emmy op zak te steken. Bovendien werd ze in het verleden ook al eens genomineerd voor een Oscar.

De docuserie staat nog niet volledig op Netflix. Op dit ogenblik zijn enkel de eerste drie afleveringen te bekijken. Voor de tweede helft is het wachten tot volgende week donderdag, 15 december.

Aanbevolen artikelen