Netflix kondigt Suzan & Freek documentaire aan

Netflix kondigt Suzan & Freek documentaire aan

Filmnieuws - Het bekende Nederlandse duo is binnenkort te zien in hun eigen documentaire op Netflix...

Geoffrey Ketels, 9 december 2022 18:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het hoeft niet gezegd dat Suzan & Freek ontzettend populair zijn. Die populariteit is ook bij Netflix niet onopgemerkt gebleven. 's Werelds grootste streamingdienst heeft immers een heuse documentaire rond het bekende duo aangekondigd.
De documentaire die door Netflix werd aangekondigd luistert naar de naam Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij. Ondertussen heeft het koppel ook zelf gereageerd en gesteld dat ze ontzettend trots zijn op dit aankomende project:

"Het voorbije jaar is voor ons na 2 jaar thuis wachten door Corona ontzettend overweldigend geweest. Er zijn heel wat zaken geweest die we voor het eerst hebben meegemaakt. We stonden twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, vlogen per helikopter naar festivals en hadden een bomvolle agenda. In alle drukte kwamen we soms ogen en oren tekort. We zijn dan ook erg blij dat alles van dichtbij is vastgelegd. Zo kunnen we alles ook zelf nog eens herbeleven."

2023
Op het verschijnen van de documentaire is het nog wel even wachten. Tot dusver weten we alleen maar dat ze ergens aan het begin van 2023 te zien zal zijn.

Toch hoeven fans niet al te teleurgesteld te zijn. Netflix heeft er namelijk wel al voor gekozen om een leuke teaser de wereld in te sturen. Die teaser is uiteraard hieronder te bekijken!


Lees meer over: Suzan en Freek, documentaire, Netflix

Populair nieuws