search
Bedenker HBO-topserie 'The Last of Us' hoopt dat mensen de diepgang zien
Series / Nieuws

Bedenker HBO-topserie 'The Last of Us' hoopt dat mensen de diepgang zien

De maker van de The Last of Us-games hoopt op één ding voor de aankomende tv-serie.

Onlangs zagen we een moddervette trailer van de aankomende HBO-serie The Last of Us. De serie volgt het verhaal van de videogame van Naughty Dog en PlayStation, met maker Neil Druckmann aan het roer.

Druckmann heeft zich recent uitgelaten over zijn hoop voor de serie op HBO. Samen met Chernobyl-maker Craig Mazin werkt hij aan de serie, waar Druckmann in ieder geval één ding mee hoopt te bereiken.

The Last of Us op HBO
Druckmann hoopt dat The Last of Us op HBO aan gaat tonen waar games toe in staat zijn, met name op het gebied van verhaalvertelling. Dit zei hij tegen The Hollywood Reporter over zijn enige hoop:

"Is dat het volledig verandert hoe niet-gamers beschouwen waar games toe in staat zijn als het aankomt op diepgaande verhaalvertelling."

Het verhaal van The Last of Us wordt door velen gezien als één van de beste verhalen verteld in de geschiedenis van videogames. Niet geheel onlogisch dus dat HBO dit verhaal naar de live-actiewereld wil brengen.

The Last of Us draait om Joel en Ellie, die in een door infected overlopen wereld een diepe band met elkaar vormen tijdens een reis door het verlaten Amerika.

The Last of Us is vanaf 15 januari te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen