Bedenker HBO-topserie 'The Last of Us' hoopt dat mensen de diepgang zien

De maker van de The Last of Us-games hoopt op één ding voor de aankomende tv-serie.

Niels Arts, 09-12-2022 09:50

Onlangs zagen we een moddervette trailer van de aankomende HBO-serie The Last of Us. De serie volgt het verhaal van de videogame van Naughty Dog en PlayStation, met maker Neil Druckmann aan het roer.
Druckmann heeft zich recent uitgelaten over zijn hoop voor de serie op HBO. Samen met Chernobyl-maker Craig Mazin werkt hij aan de serie, waar Druckmann in ieder geval één ding mee hoopt te bereiken.

The Last of Us op HBO
Druckmann hoopt dat The Last of Us op HBO aan gaat tonen waar games toe in staat zijn, met name op het gebied van verhaalvertelling. Dit zei hij tegen The Hollywood Reporter over zijn enige hoop:

"Is dat het volledig verandert hoe niet-gamers beschouwen waar games toe in staat zijn als het aankomt op diepgaande verhaalvertelling."

Het verhaal van The Last of Us wordt door velen gezien als één van de beste verhalen verteld in de geschiedenis van videogames. Niet geheel onlogisch dus dat HBO dit verhaal naar de live-actiewereld wil brengen.

The Last of Us draait om Joel en Ellie, die in een door infected overlopen wereld een diepe band met elkaar vormen tijdens een reis door het verlaten Amerika.

The Last of Us is vanaf 15 januari te zien op HBO Max.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO Max, Naughty Dog, Neil Druckmann

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix